Sabina Laurinová: PLÁČ po poslední scéně v SESTŘIČKÁCH! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Sabina Laurinová: PLÁČ po poslední scéně v SESTŘIČKÁCH!

Sabina Laurinová v Sestřičkách tragicky zemře.
Sabina Laurinová v Sestřičkách tragicky zemře. (Blesk)

Připravte si kapesníky! Dlouho avizovaná smrt Sabiny Laurinové (49) coby vrchní sestry Mery bude plná dojemných a emočně vypjatých scén. Sama herečka svůj odchod během natáčení oplakala. A nejen ona, slzy neudrželi ani herečtí kolegové.

Už dnes večer příběh z Nemocnice Rubava navždy opustí nejoblíbenější postava seriálu, vrchní sestra Mery! Masivní k rvácení způsobené prudkým úderem do břicha jí bude osudné a po poslední natáčecí klapce se naplno rozjely emoce všech na place. Namísto »stopky« se z reproduktorů v ateliéru rozezněl hit Michala Davida (60) Nesnáším loučení. Na Sabinu se sesypali kolegové i členové štábu a zaplavili ji květinami a dárky. „Jsem rozmazaná, plakala jsem,“ přizna la herečka. „Je to kus života, je to velká doba, velmi jsme se tady spřátelili. Bylo to hodně náročné , pro mě asi jeden z nejtěžších projektů. Ale stálo to za to! Děkuju moc všem,“ loučila se Laurinová. Největší květinu dostala Sabina od seriálového fešáka Marka Němce (40), s nímž coby doktorem Hofbauerem prožila nespočet milostných scén – celkem 763!

Konec Sabiny Laurinové v Sestřičkách. První VIDEO smrti Mery!

Video se připravuje ...

„Jsme vydatnější než kdejaká pornografická stránka, i když je to soft pro naše třináctileté divačky,“ popsal se smíchem herec. „Humor, který Sabina má, je širokospektrální. Může být debilně pubertální, beďarový i sofistikovaný,“ dodává krasavec na adresu parťačky a přiznává, že už teď mu chybí. Nejdojemnější díl historie seriálu Sestřičky Modrý kód můžete sledovat už dnes večer ve 20.15 na Primě!

5 let a 337 dílů

Původně měl mít seriál 80 dílů a i to přišlo Laurinové hodně. „Věděla jsem, že půjde o ojedinělý projekt z prostředí medicíny. Což skutečně byl. Byla jsem si jistá prakticky hned, že tuto hezkou nabídku přijmu,“ přiznala už před časem herečka, která do té doby neměla s dlouhotrvajícími seriály zkušenost. Nakonec s Mery prožila neuvěřitelných 5 let a rovných 337 dílů.

Zákulisí natáčení milostné scény Laurinové a Němce: Nekonečné líbání a zapomenutá stopka

Video se připravuje ...

Diváci se bouří: Přetočte to!

Od chvíle, kdy Prima oznámila, že Mery tragicky zemře, se do televize přiřítila smršť rozhořčených e-mailů. Diváci požadují, aby scenáristé děj přepsali, aby se celý poslední díl s Mery přetočil a aby vše skončilo happy endem. „Nemůžete to nechat přetočit? Nebo alespoň udělat konečný díl, jako že to dopadne dobře a ne takhle tragicky? Přijde mi to morbidní, stupidní a tragický, obzvláště v této době, kde je tragédií a trápení až až,“ prosí rozhořčená divačka. Seriáloví fanoušci dokonce založili petici, pod kterou je v tuto chvíli už několik stovek podpisů.

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.