Laurinová a Vojtek: Dcera jim udělala velkou radost! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Laurinová a Vojtek: Dcera jim udělala velkou radost!

Valentýna Vojtková (16).
Valentýna Vojtková (16). (Foto Instagram)

Dcera Sabiny Laurinové (46) a Pepy Vojtka (53) udělala rodičům obrovskou radost! Rozhodla se totiž, že se stane součástí showbyznysu a tak trochu se »pomamí« i »potatí«.

Rodiče na ni mají asi velký vliv nebo jsou pro ni velkou inspirací. I tak si můžeme vysvětlovat to, že se Valentýna Vojtková (16) rozhodla stát herečkou a muzikálovou zpěvačkou. „Valentýnka teď přestoupila ze státní konzervatoře na Ježkárnu, protože dělala klasickej balet, ale teď začala studovat muzikálový zpěv a herectví, za což jsem rád, protože v tom jí můžu relativně poradit. V baletu jsem prý taky dobrej, ale jen když jsem doma sám,“ řekl Sedmičce se smíchem rocker a lídr skupiny Kabát.

A není sám, kdo z tohoto rozhodnutí má radost. „Předem musím říct, že můj nápad to nebyl. Opakovala se úplně stejná situace jako se mnou, protože já si přesně pamatuju na ten moment, kdy jsem doma oznámila, že chci dělat přijímací zkoušky na konzervatoř. Můj táta mi tehdy řekl: ,Vážně? Tak dobře, jdi. Pokud je uděláš, máš svoji cestu. Když ne, půjdeš dělat něco jinýho.‘ Takže jsme to řešily i s Vájou a je to jenom její cesta, její volba a musím říct, že já jsem spokojená,“ řekla s úsměvem Laurinová.

 Pepa Vojtek odešel z muzikálu Doktor Ox: Co se stalo měsíc před premiérou?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
17. 9. 2018 • 00:10

Je mi jasný, že talet se dědí, mně by tohle fakt radost neudělalo.

josefvyskoc
16. 9. 2018 • 22:21

Ten kabát se pořád směje jako pako.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.