Ringo Čech označil Laurinovou za dámské přirození! Víme proč! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Ringo Čech označil Laurinovou za dámské přirození! Víme proč!

František Ringo Čech použil opravdu silná slova.
František Ringo Čech použil opravdu silná slova. (Koláž Ahaonline.cz)

Je až neuvěřitelné, že by herečka Sabina Laurinová (40) se svojí vizáží a vystupováním princezny mohla někoho naštvat tak, že by ji označil za »ženské přirození«. Stalo se! František Ringo Čech (69) na ní nenechal nit suchou. „Byla arogantní, lhala mi, je to ku*da,“ napsal o Sabině.

Co se vlastně mezi hereckými kolegy stalo, že Ringo Sabinu na svých webových stránkách označil jako »neupřímnou a dementní Laurinovou«? „Nemám s ní dobré zkušenosti. Ukázala se jako pyšná, nespolehlivá, neseriózní. Měla roli v televizní »Dívčí válce«, hrála Šárku. A protože ji národ zná z kazety, kterých se prodaly desetitisíce, chtěl jsem s ní udělat jubilejní vystoupení. Byla ale arogantní. Lhala mi. Řekla mi, abych jí zavolal v pondělí, že nemá čas, pak mi vytípávala telefon. Ku*da,“ řekl Super.cz rozzuřený František.

„Nikdy jsme přitom neměli konflikt. Velmi se mě to dotklo. Svědčí to o tom, že je to pí*a. Se mnou je neradno si zahrávat,“ nešetřil herečku na své stránce, kterou si může přečíst každý.

Pro potvrzení jeho příčetnosti mu Aha! zavolalo. A vypadá to, že Ringo je zřejmě naprostý blázen! „Já takhle matu lidi. Vymyslel jsem si to. Nemluvil jsem s ní pětadvacet let,“ otočil najednou.


Co tomu všemu říká Laurinová, to jsme se nedozvěděli. Celý den měla vypnutý telefon. Zřejmě by ale její názor dokázal vystihnout jeden z obrazů Ringo Čecha s příhodným názvem Zvířatka obdivují pí*u. Uprostřed by se tyčila hlava Ringa.



Přečtěte si
Sigi
24. 2. 2017 • 19:24

Ku-da sem, ku-da tam viď debile. Že je Ringo vypatlaný dement, to snad ví úplně každý! Chudáček

oldedek
16. 12. 2016 • 12:48

Už je móc, móc nemocnej - eště víc jak Míla z Hradu ...

defakto
5. 5. 2014 • 12:59

........ nejspíš Sabina nechtěla dělat u Ringa " ústní skoušku ", tak jak to požadoval od jiných hereček !

gabreta
20. 6. 2013 • 12:39

sugar2: Kdyby ses s ní setkal osobně,asi bys změnil názor.Můj syn se snachou a s dětma s ní trávili Silvestra,jako naprosto cizí lidi.Byli příjemně překvapeni jaká je to pohodová a bezprostřední holka,co si nehraje na nic.Bavila se,jak kdyby spolu léta kamarádili.Tak že naprosto přirozená a žádnej náfuka jako naše modelky a ostatní rádoby "celebrity"!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.