Miss Bučkovou odvezla policie! Ujela z místa nehody! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Miss Bučkovou odvezla policie! Ujela z místa nehody!

Eliška Bučková měla problémy s policií.
Eliška Bučková měla problémy s policií. (Aha! – Martin Hykl)

Na pořádné problémy si zadělala Česká miss 2008 Eliška Bučková, která po autonehodě na dálnici ujela z místa nehody. Její Mini Cooper totiž záhy dostihl vůz policie se zapnutými majáky a přítelkyni Václava Noida Bárty (31) klesla brada…

Nehoda Bučkové, která měla na sedadle spolujezdce hezouna Mirka Šimůnka (34), se podle slov modelky stala kvůli nepozorné řidičce jiného vozu. Ta měla telefonovat a nevšimla si, že modelka brzdí. A tak Elišku zezadu nabourala.


"Byla jsem z toho úplně vyklepaná. Na prášky. Auto mám necelý měsíc,“ řekla serveru Super.cz Bučková, která nechala zajištění místa nehody plně na Mirkovi. Malinkatému vozu modelky se vlastně nic nestalo, plechy jen „ozdobilo“ několik oděrků. Auto ženy, která Elišku nabourala, ale mělo zmuchlaný čumák. Snad proto se všichni tři lidé, kteří u nehody byli, domluvili, že na příjezd policie počká jen žena, která celou šlamastyku způsobila. Jenže to byla chyba!

Jen pár kilometrů od místa nehody totiž dojelo Elišku s Mirkem policejní auto se zapnutými majáky. Poté, co policisté vyjukanou modelku zastavili, se do ní pustili s tím, že ujela z místa nehody a že se tedy dopustila trestného činu. Až po dlouhých minutách se podařilo muže zákona půvabné Elišce „ukecat“ a vyhnout se tak dalším problémům.



Přečtěte si
cukrousekbeda
19. 10. 2012 • 21:02

Však přiznej,že se také z mého šluku léčíš

alexa-lexa
19. 10. 2012 • 17:53

Ona si připadala jako trestanec ,tak proč,když volali policajty odjela ryč a nepočkala na ně??Jednoduchá odpověď,je to prostě husa ze slepičím mozkem,ostatně je to modelína,která má jako každá druhá v mozku hodně maličko!!!Měli by si tyhle "serebrity" nechat přifouknout raději mozek než hrudník!! Jenže na druhou stranu by jim ani to přifouknutí mozku nepomohlo!!

hillaarkaa
19. 10. 2012 • 11:54

Náhodou-Boháč má skvost.To ale nemusí zajímat nějakého zablešeného čokla z formanovy homodějské boudy

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.