Bývalí manželé Bílá a Noid: Zase spolu a v objetí... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Bývalí manželé Bílá a Noid: Zase spolu a v objetí...

Jejich cesty se opět spojily. Muzikál Aida je přitáhl na jedno jeviště.
Jejich cesty se opět spojily. Muzikál Aida je přitáhl na jedno jeviště. (pro Aha! – hermina.cz, Lenka Hatašová, Aha! – Martin Hykl, Marek Pátek)

Zpěvačka Lucie Bílá (46) a Václav »Noid« Bárta (31) – jejich manželství trvalo pouhé dva roky, o to více si teď ale k sobě hledají cestu. Co na tom, že každý z nich už má dávno jiného partnera či partnerku. Eliška Bučková (23), známá žárlivostí, asi zuří, když vidí tyto snímky, kdy její idol a milenec sahá na svou bývalku.

Podle slov Václava Bárty ale může být zcela v klidu. „Je to práce jako každá jiná a s Luckou máme pracovní a přátelský vztah,“ obhajuje se Noid s tím, že snímky vznikly během zkoušek muzikálu Aida.

Pracovní a přátelský vztah měli Nílá a Noid i před osmi lety. Rok nato ji už ale zpěvák žádal o ruku a o několik měsíců později si svou milou vzal v italském Miláně. Jenže láska dlouho nevydržela a v roce 2008 oba opět v přátelském duchu oznámili, že se rozvádějí.



Přečtěte si
anezat
16. 8. 2012 • 11:15

Pokud vím, přikazuje mu takové chování muzikálová role, to by se Bučková musela užárlit. A ona je díky tomu, že je kost a kůže, též posuzována jako krásná, má kolem sebe též plno chlapů.

anezat
14. 8. 2012 • 19:49

Především se díky Bílé zviditelnil a o to mu šlo. Bučková měla zase díky němu roli v muzikálu, nic není zadarmo.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.