Noid uplácel policisty jídlem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Noid uplácel policisty jídlem!

Noid se pokusil uplatit muže zákova zdravým obědem. Sekundovala mu u toho Alice Bendová.
Noid se pokusil uplatit muže zákova zdravým obědem. Sekundovala mu u toho Alice Bendová. (ABC dieta)

Zpěvák a skladatel Václav Noid Bárta porušil dopravní předpisy a zaparkoval příliš blízko u přechodu pro chodce. To samozřejmě neušlo pozorným policistům, kteří mu chtěli napařit pokutu. Jenže Noid to vyřešil po svém. Muže zákona se pokusil uplatit zdravým jídlem!

Spolu s Alicí Bendovou a Bárou Basikovou se Václav Noid Bárta rozhodl bojovat s obezitou v rámci speciální akce na pražském Andělu. Jenže v rušné lokalitě nenašel vhodné místo na parkování a svůj vůz tak odstavil proti předpisům příliš blízko přechodu pro chodce. Když na to přišli policisté, Noid se nebál a uplácel je tím, co má nejraději – zdravým obědem z kuchyně známé krabičkové ABC diety.

„Když jsem viděl policisty, jak si to s bločkem míří k mému autu, využil jsem toho s obědovou krabičkou a prosil, ať si mého auta chvíli nevšímají,“ popsal. Nebylo mu to ale nakonec nic platné, pokutu zaplatit musel. Úsměv mu však z tváře nezmizel a šel nabízet dietní lahůdku i prodavačce hotdogů.

„Věříme, že to i díky médiím k něčemu bude. Obezita opravdu není jen problém kosmetický, ale především zdravotní. Je šílené, že máme u nás přes 60 procent obézních lidí,“ dodala Basiková, která se s nadváhou potýkala především po zranění v Řecku. Kvůli operacím kotníku se nemohla více jak půl roku pohybovat a nabrala skoro patnáct kilo. Díky ABCdietě a pohybu pak šla kila dolů.

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.