Hvězda ZOO Sabina Laurinová: Vážný úraz! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 30. dubna 2024

Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce

Hvězda ZOO Sabina Laurinová: Vážný úraz!

Sabina chodila čtyři týdny s ortézou.
Sabina chodila čtyři týdny s ortézou. (R. Klejch, FTV Prima, Profimedia.cz, Instagram)

Naštípla si rameno a skončila s ortézou. Naštěstí pro Sabinu Laurinovou (51) se to stalo až po natočení svatby v seriálu ZOO. Představení v divadlech Kalich a Metro ale herečka musela na tři týdny zrušit. Teprve teď se mohla před kameru a na jeviště zase vrátit.

K osudovému pádu, kvůli němuž skončila v rukou lékařů, se Sabina nechtěla vyjádřit. Ale už je naštěstí lépe a Laurinová se dnes v seriálu ZOO předvede jako spokojená nevěsta. „Naposledy jsem se vdávala jako Mery v Modrém kódu. Taky v pohádkách a na divadle,“ říká vyrovnaně herečka, která svatbu ve skutečném životě zatím neprožila.

Sabina Laurinová: Vyrůstala jsem na stromech!

Video se připravuje ...

Zatímco Laurinová se před kamerou vdávala jako na běžícím pásu, pro jejího kolegu Martina Preisse (51) to byla první filmová svatba. „Udělal jsem si ve Dvoře Králové dva hezké dny. Odpočinul jsem si a završil to bonusem. Ano, že si beru Sabinu, beru jako takový bonus. Ještě jsem si ji před kamerou nebral. Několikrát jsme spolu byli v láskyplném vztahu v různých jiných seriálech, ale svatbu jsme ještě neměli,“ prozradil herec s tím, že se nikdy před kamerou neženil. Sám byl nedávno na svatbě svého bratrance, tak prý se leccos přiučil, sám má totiž vlastní svatbu dávno za sebou. S manželku Martinou Preissovou (48) oslavili nedávno dvacet let společného života.

Trpí i další osobnosti

Adam Mišík (26): Problém s obličejem

Ani ne před týdnem prodělal Adam operaci dutin, se kterými má problémy od dětství, a už běhá po dalších léčitelích. Pomocí obličejové jógy se totiž herec a zpěvák snaží navrátit cit do pravé části obličeje. Ta mu ochrnula před třemi lety po prodělání virové infekce, kterou způsobilo infikované klíště. Ani po letech však Mišík ještě není zcela v pořádku. „Moc to nevypadá, ale po hodince cvičení to dá zabrat,“ přiznal zpěvák.

Mišík o tchyni Kubelkové: Je na ni lepší pohled než na mě!

Video se připravuje ...

Kamila Nývltová (34): Skončila na kapačkách

Zdraví zradilo také zpěvačku Nývltovou, a to dokonce natolik, že skončila v nemocnici na kapačkách. „Nebudu psát co a jak a jak a co... Ale moje tělo nemohlo a já nemohla, a to jsem držák a všechno vždycky zvládnu. Ale někdy je toho asi víc, než dost,“ svěřila se na sociální síti a hned fanoušky ujistila, že je v pořádku, jen má dietní omezení a už třetí den tak jí pouze vývar a suché rohlíky.



Přečtěte si
Dianthos
11. 4. 2024 • 08:41

To je opravdu "inteligentní" prozradit děj seriálu dopředu!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.