Sabina Laurinová v ZOO: Odtajnila trik se svou dvojnicí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Sabina Laurinová v ZOO: Odtajnila trik se svou dvojnicí

Kateřina a Sabina vypadaly jako dvojčata.
Kateřina a Sabina vypadaly jako dvojčata. (Foto FTV Prima)

Ty scény byly tak surové, že je nesměla hrát! Sabinu Laurinovou (50) v seriálu ZOO přepadnou. Je to tak brutální, že herečka musela mít dublérku. „Přitom už mám pár kaskadérských kousků za sebou,“ pochlubila se Sabina.

Kaskadérka Kateřina Šimonová, která za herečku nastavovala krk, dostala světlou paruku a stejné oblečení. Byly na první pohled k nerozeznání.

Chránič páteře

„Prioritou při natáčení je vždy bezpečí herců. V této scéně je potřeba, aby herečka dostala silný úder do zad a skácela se rychle k zemi,“ vysvětlil koordinátor kaskadérů Petr Drozda. „Může se totiž stát cokoliv, třeba špatně upadnout, a malér je na světě,“ dodal Drozda, proč byl raději po celou dobu na place. Alice v podání Sabiny dostane silnou ránu do zátylku, ale do louže a bláta už padla Kateřina. Pod kostýmem pro jistotu ukrývala chránič páteře, loktů a kolen. I mistr tesař se může utnout.

Pikantní odhalení Sabiny Laurinové: Ráda chodím na nudapláž a koupu se nahá

Video se připravuje ...

V dešti na zemi

V okamžiku, kdy už zloděj strhává ženě prsten a šperky z těla, je už opět na scéně Laurinová. „Bylo to dlouhé natáčení. Všechno se muselo nazkoušet, načasovat a do toho nám krásně pršelo. Zatímco já ležela na zemi, poslouchala pokyny, všichni kolem mě stáli v pláštěnkách a holínkách. Jakmile se dotočila jedna scéna, musely se upravit vlasy, vyfénovat a jelo se znova, aby vše navazovalo,“ popsala situaci herečka.

Tajemný pachatel

Tvůrci seriálu schválně neprozradí, kdo je strůjcem přepadení. To se diváci dozvědí až v dalších dílech – a prý to bude velké překvapení!



Přečtěte si
Uživatel_973012
19. 1. 2024 • 21:13

Aby se ty naše celebritky nepo........
Na každou pitomost musí mít kaskadéra, dubléra.
Jsou z cukru?

Celebrity-chachacha
18. 1. 2024 • 14:18

Už je to taky tajtrdlíkárna 🥳🥳🥳

Magdalena Kučerová
18. 1. 2024 • 11:28

Tvůrci to neprozradí? Vždyť pachatel popojde pár kroků a sundá si kuklu. To by museli být diváci dementní, aby nepoznali pachatele. .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.