Velká čistka v Zoo! Koho se to dotkne? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Velká čistka v Zoo! Koho se to dotkne?

Burešová řeší dilema.
Burešová řeší dilema. (Foto FTV Prima)

Chystá se překvapení! Vedle nových životních příběhů a zápletek čeká hrdiny seriálu ZOO také několik odchodů. Lucie Polišenská (37) se rozloučí kvůli nové práci, po pauze touží také Veronika Freimanová (68).

Lucie Polišenská se rozloučí se svou rolí Elišky a v zahradě se objeví nová postava v podobě Jany Bernáškové (42). Veronika Freimanová (68) alias ředitelka Marie Roklová se chce víc věnovat vnoučatům a rodině. Méně natáčecích dnů v tomto roce čeká taky Evu Burešovou (30) alias Viky, aby se mohla více věnovat zpěvu, jak slíbila v novoročním předsevzetí (Aha! informovalo). A Jitka Sedláčková(62), které ještě v civilu nikdy nezvonily svatební zvony, si užije po seriálu Polda další televizní veselku! Její Helena si vezme Olina v podání Pavla Marka.

Denisa Nesvačilová: Nejsem pobouřená, že dostávám jen samé svině

Video se připravuje ...

VÁBNIČKA NA MÓDU

Eva Burešová dostane coby Viky skvělou nabídku od zahraniční firmy. Jako návrhářka se už tak proslavila, že ji lákají, aby odešla do Milána, kolébky módy. Balí kufry, ale přitom stále váhá. Je důležitější kariéra, nebo rodina?

BEZ STŘECHY NAD HLAVOU

Tohle vypadá špatně. Kamil, kterého hraje Jan Kopečný (34), chce dál škodit. Koupí dům, v němž mají bráchové v podání Štěpána Benoniho (39) a Gorana Maiella (24) svůj zavedený bar a dá jim bez milosti výpověď. Kam se kluci vrtnou? Štěpán má navíc na cestě potomka.

Eva Burešová na Tháliích: Důležité jsou role, ne ceny!

Video se připravuje ...

PŘEPADNOU JI A OKRADOU

Jejich láska škodí rodině. Alice v podání Sabiny Laurinové (50) pořád dává peníze Mártymu alias Martinu Preissovi (51). Stále mu skáče na lep, ještě pořád ho neprohlédla. Alice dokonce přijme snubní prsten, o který ale vzápětí přijde, když se stane obětí drsného přepadení. Naštěstí Sid (Michaela Pecháčková,19) Mártymu vůbec nevěří, stále jí v hlavě bliká červená kontrolka. Ví, že má pravdu a musí mámu zachránit.

 



Přečtěte si
Jirina Tomanova
4. 2. 2024 • 10:03

Hlavně je třeba vyhodit Kluse. Hrát neumí a je tam k ničemu. "Herec", který se plete do politiky, má buď hrát, nebo politikařit. Ta jeho láska k Fialovy a nenávist k panu Babišovi je na Bohnice.

Dianthos
3. 1. 2024 • 14:54

To je opravdu "inteligentní" prozradit děj. Diváci si přece chtějí prožít ten vývoj, být trochu překvapení, odhadovat tu zápletku. Jako v běžném životě.
Tím prozrazováním budoucnosti kazíte lidem prožitek a některé odradíte od sledování toho seriálu.

Michelin
3. 1. 2024 • 08:11

Seriály o ničem nesleduji ...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.