Zděšená Burešová bije na poplach: Výzva fanouškům! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Zděšená Burešová bije na poplach: Výzva fanouškům!

Eva Burešová
Eva Burešová (Foto Aha! – M. Hykl, F. Soukup, FTV Prima)

Herečka a zpěvačka Eva Burešová (30) moc dobře ví, jaké zlo dokážou lidé na internetu šířit. I ji samotnou ale nemile překvapilo, co se dočetla v jedné veřejné diskuzi. Herečku to zděsilo natolik, že se to rozhodla probrat i se svými sledujícími na Instagramu.

Když se Eva na internetu dočetla, že někteří lidé by si přáli vrátit režim holokaustu, zamrazilo ji. „Jsem v šoku z toho, co tam čtu a co si tam lidi lajkujou. Evidentně jsme se nepoučili a historie se opakuje,“ řekla Burešová ve videu, které vyvěsila na svůj profil. „Svoboda slova? Nemá i svoboda slova mít nějaké hranice? Neměly by volné diskuze mít někoho, kdo přece jen hlídá obsah? Přátelé, já jsem v šoku. Co si o tom myslíte vy? Na mě je to už asi až moc silná káva,“ vyzvala brunetka své sledující k tomu, aby jí pod video napsali svůj názor na danou problematiku.

Eva Burešová na Tháliích: Důležité jsou role, ne ceny!

Video se připravuje ...

A reakce na sebe nenechaly dlouho čekat. „Dnešní mládež nemá k ničemu a k nikomu respekt, úctu. Co se dělo za Adolfa Hitlera, si ani představit nedokáží. Dělají si z toho srandu,“ napsala jedna z Eviných fanynek. Drtivá většina sdílela stejný názor. „Pracuji ve škole a kolikrát mám úplně husí kůži z toho, co z teenagerů padá za nenávistné komentáře. Děláme projektové dny na toto téma, jezdíme do Terezína, snažíme se ukázat, jaká se děla zvěrstva, a bohužel stále se najdou jedinci, kteří (a věřím, že je to hodně z domova) jsou vůči jakýmkoli argumentům naprosto imunní,“ postěžovala si další.

Eva Burešová: Můj druhý porod byl prostě boží!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.