Malér na Primě: Burešová si balí kufry! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Malér na Primě: Burešová si balí kufry!

Eva Burešová
Eva Burešová  (archiv)

Potřebuje ji jako sůl, staví na ní seriály, herečku a zpěvačku Evu Burešovou (30) to ale čím dál více táhne ke zpěvu. FTV Prima se tak oprávněně obává, že o svou hlavní hvězdu dříve či později definitivně přijde, a snaží se tomu zamezit stůj co stůj.

Herectví si v posledních letech užila ažaž, a tak se nyní chce soustředit především na hudbu. S ní chce Eva Burešová pochopitelně slavit úspěchy, i proto si plácla s úspěšným hudebním producentem Jiřím Burianem (45) alias Kapitánem Demem, který se v branži vyzná a umí tvořit kvalitní i chytlavé hity, jak už dokázal v případě spolupráce s Emmou Smetana (35).

Speciál 7 pádů Honzy Dědka k 30. výročí Primy: Burešová o tom, zda je či není ezo

Video se připravuje ...

Čas Burešové v seriálu Zoo se tak opět začíná tenčit. Zda se bude tentokrát jednat o trvalý stav, ale není jisté. „S tím, že se bude věnovat hudbě, už přišla několikrát, nakonec z toho nic nebylo. Zrovna v jejím případě jsou na podobné nálady na Primě zvyklí,“ sdělil serveru Expres.cz člověk z blízkého okolí Burešové s tím, že v současné době není vztah Primy a Burešové vůbec jednoduchý.

Pro FTV Prima je ale zárukou sledovanosti, o kterou by televize nerada přišla. Ačkoli tedy Evina dějová linka za seriálovou Viky ustoupí do pozadí, Prima ji chce podle výše zmíněného webu zlanařit na nový projekt. Herečka a zpěvačka si teď ale přibírá spíše hudební projekty, což Primě komplikuje vyhlídky do budoucna.

Eva Burešová na Tháliích: Důležité jsou role, ne ceny!

Video se připravuje ...

„Moje plány na příští rok jsou, že se budu hodně věnovat hudbě. Na cestě je nové album ve spolupráci s Jiřím Burianem. Čeká mě premiéra muzikálu Sopranistky, vracím se do představení Jesus Christ Superstar,“ nastínila své současné pracovní priority Eva Burešová.



Přečtěte si
Dianthos
24. 1. 2024 • 17:41

To není závist. To je přesycenost.

yokky
7. 1. 2024 • 18:17

To je jenom zavist,🌹🌹🌹🌹🌹🌹Cesi nikdy nezklamou👎👎👎👎👎👎👎👎👎

milan59
7. 1. 2024 • 08:20

Kolik těch kufrů bude ta HVĚZDA mít ?? Mě stačí když jsem u přátel na návštěvě a mají zapnutou Tv a ona tam je v reklamách uff ještě že nemám doma tu Tv ,to by asi dostala ta televize PADÁKA

Zděnek Jukl
7. 1. 2024 • 05:58

Konečně,již bylo na čase

ELLA Průšová
6. 1. 2024 • 15:13

Konečně, máme snad jiné herečky a dobré! Ona je kdo?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.