Nový chlap v životě Burešové: Pravý opak Forejta | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Nový chlap v životě Burešové: Pravý opak Forejta

Eva s Přemkem na Slavících
Eva s Přemkem na Slavících (Blesk:foto CNC: Marek Patek, Pavel Machan, David Kundrat, Martin Hykl Foto CNC: Marek Pátek, Martin Hykl, Pavel Machan)

Je konec! Zpěvačka a oblíbená hvězda seriálu Zoo Eva Burešová (30) ohlásila životní změny. Jednou z nich je přesun z obrazovek na hudební scénu a rovnou i s novým týmem. Jak už Deník Aha! informoval, Burešová se bude soustředit zejména na svou pěveckou kariéru, kterou představí v trochu jiném pojetí. To souvisí i s přesunem pod křídla Jiřího Buriana alias "tlusťocha" Kapitána Dema. 

Burešová dlouho spolupracovala s Václavem Noidem Bártou a jeho Eliškou, kteří stáli i za vznikem společného songu s partnerem Přemkem Forejtem Žena z oceli. Jenže je čas se posunout dál. „Udělali jsme společně hodně písniček. Jejích sedm sólových plus kvanta písniček pro seriál Zoo, těch je nepočítaně. Pak jsme neměli vlastně kam už jít dál, tak jsme se domluvili,“ řekl k ukončení spolupráce sám Noid. 

Eva Burešová na Tháliích: Důležité jsou role, ne ceny!

Video se připravuje ...

Ačkoli Burešová patří ke zpěvačkám, které dokáží bezchybně excelovat v mnoha hudebních stylech, v metalovém pojetí svým fanouškům příliš nesedí. „Eva říkala, že by si ráda vyzkoušela nový styl. A ukázalo se, že to byla dobrá volba," cituje Bártu také Expres. „My s Eliškou se moc nezměníme. Zpěvák se může změnit, ale autor příliš ne. Takže Eva začala spolupracovat s Jirkou Burianem, což byla určitě dobrá volba, je to skvělý producent. A my jsme tím pádem mohli otevřít náruč Míše Gemrotové,“ dodal.

Zároveň vyvrátil, že by za ukončením spolupráce stály osobní problémy nebo špatné vztahy, Bárta Burešové úspěch naopak přeje a pevně věří, že Burian přinese do její současné tvorby svěží vítr. 

Eva Burešová: Můj druhý porod byl prostě boží!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ELLA Průšová
7. 2. 2024 • 21:16

A Č; skvělá matrace!

Dianthos
4. 2. 2024 • 23:43

Nemyslím si, že závist. Ale její role v seriálech. A přehnaná prezentace coby tváře TV Prima. Ty její role ve Slunečné a teď v ZOO jsou tak nějak "na jedno brdo". Jakoby pořád ta stejná Týna, která měla za celý seriál tak tři výrazy. V ZOO to zpočátku bylo lepší, když hrála dvojroli, ale pak to zase sklouzlo k Týně. Prostě už je to otravné, nudné. A nemůže za to Eva, ale TV Prima. Ona není tak špatná herečka, ale musel by jí někdo přimět k tomu, aby zahrála něco jiného, než sama sebe.

Dianthos
4. 2. 2024 • 23:36

Nee. Forejt je sympaťák. Jenom to tetování na krku se podle mého názoru nepodařilo.

Markiza
4. 2. 2024 • 23:32

No nevím, herečka, která je scéně oddrmolí několik vět, nikdo jí nerozumí to je herečka.Snad v každé profesi by měl člověk mluvit tak, aby mu druhý rozuměl.Ona je na scéně a mluví s takovou kadencí, že přepínám, protože to je kulomet. mimika žádná, čili nejde usuzovat co říká.O zpěvu nemluvím, to co zpívala v tom baru, jsou předělané písničky, ona není sopránový hlas ani alt, takže některé se fakt nedaly, a Noid zachraňoval, co se dalo.Holt vzdělání jí chybí, vodník jí ho nedá a celý život si bude hrát na hvězdu, při tom to bude jen hvězdička třetí kategorie "ta s kobylím úsměvem".

Dianthos
4. 2. 2024 • 23:30

Jiří Burian a Kapitán Demo byla pro mě velká neznámá. Bez Evy by mě napadlo si od nich něco pustit. Ale písnička (klip) Čardáš s Godlou a Bendigem - ta mě opravdu pobavila.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.