Radikální krok Burešové: Rozhodnutí nesneslo odkladu, jde o všechno | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Radikální krok Burešové: Rozhodnutí nesneslo odkladu, jde o všechno

Eva Burešová
Eva Burešová (Foto Aha! – Pavel Machan, FTV Prima, TV Nova)

S novým rokem zpěvačka a herečka Eva Burešová (30) zásadně mění své životní priority. Jak již nedávno naznačila, herectví chce nyní spíše upozadit a soustředit se hodlá především na hudbu. Zároveň si uvědomila, že musí zvolnit i kvůli svému tělu, které bylo ke konci roku vystaveno velkému náporu.

Hvězda Evy Burešové stále strmě stoupá, a tak herečka a zpěvačka nechce usnout na vavřínech a maká jako šroub. Září v muzikálu Bodyguard, je hlavní hvězdou primáckých seriálů a spojila síly s hudebním producentem Jiřím Burianem (45), s nímž plánuje vydávat nové skladby. Do toho je i milující maminkou dvou synů, kterým se intenzivně věnuje. Na jednoho člověka je toho ale ažaž. Jak to Eva dělá?

„Já si myslím, že mi to tam nahoře někdo určil, že to tak bude, ten můj život, a budu to zvládat. A tento rok se chci věnovat i svému zdraví, protože já jsem hodně makala, hodně jsem pracovala, snažila se uspokojit všechny kolem sebe, jen na sebe jsem zapomínala,“ svěřila se v pořadu Showtime.

Jak ale sama přiznala, extrémní tempo, které si nastavila, postupně přestala zvládat. „Já jsem se fakt ten minulý rok snažila uspokojit všechny kolem sebe, v práci, doma, cizí lidi, a úplně jsem se ztratila,“ přiznala sama sobě Burešová. Ke změně přístupu se uchýlila koncem minulého roku poté, co jí tělo naznačilo, že je potřeba zpomalit.

Eva Burešová na Tháliích: Důležité jsou role, ne ceny!

Video se připravuje ...

„Řekla jsem si, že takhle tento rok nebude, budu na sebe laskavá, budu se snažit být co nejzdravější a myslím si, že jsem to teď nakopla dobře, že ten prosinec byl pro mě fakt velký vykřičník, tak jsem to změnila,“ dodala sebevědomě Eva Burešová.  



Přečtěte si
AHel
19. 1. 2024 • 12:04

jedna povídala...na plno lze dělat jen jednu věc, na děti kašlala, ono se to vrátí, tahounem jsou prac­hy..­..ale!­...jen pro prachy a zase jen pro prachy.... klidně i zdraví obětuje...hnus...a pak ještě o tom mluví a chce být lito­vána­....nep­říjem­ná osoba, nevím, kdo jí tak prosazuje, vůbec za to nestojí, arogantní osoba.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.