Obavy o Burešovou: Obsah Eviny kabelky i kapes vyděsí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Obavy o Burešovou: Obsah Eviny kabelky i kapes vyděsí

Eva s Přemkem na Slavících
Eva s Přemkem na Slavících (Blesk:foto CNC: Marek Patek, Pavel Machan, David Kundrat, Martin Hykl Foto CNC: Marek Pátek, Martin Hykl, Pavel Machan)

„Před rokem, kdy jsme se naposledy setkaly, mi lidé psali, ať uděláme live stream na téma svíček, kamenů a rituálů," překvapuje na videu Eva Burešová (30) neobvyklým koníčkem. A nechybí ani dopuručení, jak si pořídit třeba právě takový kámen.

„Z mě je nejlepší jít do obchodu a osahat si ty šutry. Vybrat si ten, který se člověku nejvíce líbí. My máme v umyvadle kameny, které jsou v pohodě s vodou, a v souvislosti s tím, že máme tmavě zelenou koupelnu, to vypadá nádherně. Nosím třeba i všude spoustu kamenů s sebou, po kapsách, kabelkách. Jsem taková holka, co si přišla hrát s kamením," překvapuje Eva Burešová.

Burešová na Tháliích: Důležité jsou role, ne ceny!

Video se připravuje ...

„Dostala jsem loni na Vánoce od Přemka labradorit, obrovský a krásný. Možná jsem si ho oblíbila, protože jsem ho dostala od Přemka, není moc oblíbený," perlí dál zpívající zpěvačka s tím, že lásku k šutrům vštěpuje i synovi: „Když jsme je teď vybírali s Náťou, tak si jich vybral hodně."

Eva Burešová: Můj druhý porod byl prostě boží!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Marián Potůček
8. 12. 2023 • 09:31

Evička je prostě taková hodná holka.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.