Zlomové prohlášení Burešové! Rozhodla jsem se, že všechno přiznám | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Zlomové prohlášení Burešové! Rozhodla jsem se, že všechno přiznám

Herečka šla s pravdou ven!
Herečka šla s pravdou ven! (Foto Aha! – M. Hykl, F. Soukup, FTV Prima)

„Já jsem vždycky měla emoční horskou dráhu. Vždycky nahoru dolů. Ale vždycky jsem se hodně rychle dostala nahoru. Ale v poslední rok to je takový na jednom bodu. Ani moc nahoře, ale ani dole," smutně konstatuje Eva Burešová (30).

„A když jsme byli na koncertě v Pelhřimově, tak jsem řekla, že už kašlu na to dělat, že jsem OK. Protože nejsem OK a nebaví mě všem říkat, že je všechno cool a buďte OK, když sama nejsem. A rozhodla jsem se, že všechno přiznám,“ svěřila Eva Burešová pořadu ShowTime. „Takže samozřejmě některé věci ještě nejsou v pořádku, ale samozřejmě jsem taky dostávala dost naloženo od médií a i lidí, kteří mě v životě neviděli. A myslím si, že nejsem někdo, kdo si to zaslouží. Nejsem totiž žádná rychlokvaška. V branži jsem už docela dlouho, spoustu toho jsem si vydřela a lidi, kteří mě třeba teď objevili, tak do mě šijou,“ posteskla si.

Eva Burešová: Důležité jsou role, ne ceny

Video se připravuje ...

„A mě to dostalo na dno. Chtěla jsem odejít od všeho. Řekla jsem, že budu doma, otevřu si krám a budu prodávat tarotky a budu prodávat šutry a bude mi dobře. A tak jsem to oznámila na Primě a oni mě vysvětlili, že to přeci nejde. Že jsem ve své práci dobrá a nabídli mi pomoc a tak jsem si řekla dobře,“ okomentovala osudový zvrat zpívající herečka, načež se s vedením TV domluvila na pauze. „Ale cítím, že jsem na ní asi moc citlivá. A v poslední době ještě víc,“ dodala Burešová na adresu drsné branže showbyznysu.

Speciál 7 pádů Honzy Dědka k 30. výročí Primy: Burešová o tom, zda je či není ezo

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.