Burešová si posteskla: Těžko s nevlastní dcerou? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Burešová si posteskla: Těžko s nevlastní dcerou?

Eva Burešová a Přemek Forejt se synkem Tristanem.
Eva Burešová a Přemek Forejt se synkem Tristanem.  (profimedia.cz)

Eva Burešová se nikdy netajila tím, že touží po velké rodině. Sen se jí začal plnit v roce 2017, kdy se jí narodil syn Nathaniel (6), minulý rok se svým partnerem Přemkem Forejtem na světě přivítala syna Tristana (1). Eva by si ale přála, aby u nich doma bylo ještě více veselo. 

„Bylo by fajn vidět se častěji,“ řekla Burešová pro Super.cz. Narážela přitom na Přemkovu dceru Stellu, kterou má z předešlého vztahu a která žije trvale s maminkou v Olomouci.

Eva Burešová na Tháliích: Důležité jsou role, ne ceny!

Video se připravuje ...

„Vídáme ji, jak se dá. V létě jsme byli společně i na dovolené ve Španělsku. Vždycky je to super setkání, protože Náťa ji zbožňuje jako královnu, Stellinka má ráda oba kluky a je hezké vnímat, jak se o sebe starají, blázní spolu,“ rozněžnila se oblíbená herečka a zpěvačka. 

Ve spokojené rodině vidí Eva smysl života, právě proto se jí rozhodla věnovat více času než doposud. Po dotočení ZOO si chce dát od natáčení delší prázdniny, koncertovat bude podle svého vyjádření dál, jak jen to půjde...

Vinaři v šoku! Konec sklípků a koštů? Kalouskův návrat a Burešová má ochranku

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.