Musí si ještě počkat... Burešová zase ostrouhala | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Musí si ještě počkat... Burešová zase ostrouhala

Eva Burešová a Přemek Forejt
Eva Burešová a Přemek Forejt (Foto Instagram.com, mapy.cz, ara)

Byla zářivou hvězdou předávání Thálií. Nakonec ale Eva Burešová (30), která se objevila v širší nominaci, mohla pouze sledovat, jak si pro ceny chodí její kolegové. Brala to ale sportovně.

„Nezapomněli na mě,“ radovala se Eva Burešová, které je stejně jako Cenám Thálie – tedy 30 let. „Co není letos, může být jindy. Jsem hlavně moc vděčná za krásné role, které mám,“ ujistila Eva. Šaty do Národního divadla si vypůjčila ve svatebním salonu a mohla se z fleku vdávat. Navíc její životní partner Přemek Forejt (36) ji na tu slávu doprovázel, takže byl po ruce.

Speciál 7 pádů Honzy Dědka k 30. výročí Primy: Burešová o tom, zda je či není ezo

Video se připravuje ...

Dobrý rok

Daniela Kolářová (77) měla letos úrodný rok. V létě převzala na karlovarském festivalu ocenění z rukou prezidenta Jiřího Bartošky (75) a nyní dostala vázu Bořka Šípka za celoživotní přínos činohře. Navíc má doma na poličce také Českého lva. Nebylo by dobré prostor rozšířit? „Myslím, že to úplně stačí, jak to je,“ odvětila deníku Aha! Kolářová. V přímém přenosu musela přemáhat dojetí, když ji diváci uvítali bouřlivým potleskem a na znamení úcty povstali.

Dárek k narozeninám

Herec Stanislav Šárský (83) poděkoval do nebe lidem, kteří ovlivnili jeho osud, a z žijících jmenoval Jana Kačera (85). „Ta cena nepatří mně. Budu vám ji ale zatím opatrovat,“ vzkázal herec nahoru. Jiřího Suchého doprovodila do Národního divadla jeho souputnice Jitka Molavcová (73) a vnuci. „Strašně jsem se sem těšil. Jsem u divadla pětašedesát let. Děkuji všem, kdo mi tu cenu přejou,“ rozesmál publikum Suchý, který včera oslavil 92. narozeniny.

Daniela Kolářová: Proč přestali natáčet s Hanzlíkem?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
klozovice
2. 10. 2023 • 23:32

Jedná trapná co si myslí že je herečka nedá se na ni koukat

yokky
2. 10. 2023 • 15:47

Trapne,,,,,jojo cesi nikdy nezkla­mou👎👎👎­👎👎👎👎👎👎­👎☹☹☹☹☹­☹☹☹☹😨😨­😨😨😨😨

safinka59
2. 10. 2023 • 05:36

Promiňte, kdo je Burešová ? Evidentně další z řady rychlokvašek, které narostlo ego přesto, že tu osobu neznají dále, kde končí hranice Česka...🤣🤣🤣

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.