Krach vztahu Burešové a Forejta? Zpěvačka promluvila | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Krach vztahu Burešové a Forejta? Zpěvačka promluvila

Eva a Přemek oslaví třetí výročí
Eva a Přemek oslaví třetí výročí (Foto Instagram.com, mapy.cz, ara)

Co nevidět by měli oslavit třetí výročí, otázkou je, zda místo slávy nebude rozchod a stěhování. V kuloárech se totiž proslýchá, že vztah Evy Burešové (30) a šéfkuchaře Přemka Forejta (36) prochází hlubokou krizí. 

Za zákulisních informací zaznívá, že je zpěvačka příliš panovačná a diktuje si tvrdé podmínky, což Forejt nepřijímá moc dobře. Důkazem zkomírajícího vztahu pak je i fakt, že pár nepublikuje v poslední době moc společných příspěvků. Ať už ale zprávy vznikly kdekoli, z vyjádření hvězdy Slunečné a ZOO je zřejmé, že pravda bude patrně někde jinde. 

Speciál 7 pádů Honzy Dědka k 30. výročí Primy: Burešová o tom, zda je či není ezo

Video se připravuje ...

„Tak jsme se dneska s tím mým Přemečkem šli projít po nákupech a viděli jsme obrovskou titulku nějaké neplechy, kde psali, že je rozchod na spadnutí. Tak hlásíme, že jsme stále tady, stále spolu a stále zamilovaní jak jen lidi, kterým se blíží třetí výročí, můžou být,“ vyjádřila se Burešová na sociálních sítích. 

A chválou na svého partnera nešetřila ani ve svém nedávném vyjádření pro Super.cz. „Láska, kterou mám k Přemkovi, obdiv ke vztahu, který máme, to je to, co se tam prohloubilo. Je to nejkrásnější vztah, který jsem zažila. Poprvé zažívám, že někoho zajímá, jak se cítím, že mě má opravdu rád. Všechno se prohloubilo. Jsem strašně zamilovaná,“ řekla.

Eva Burešová na Tháliích: Důležité jsou role, ne ceny!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Markiza
16. 11. 2023 • 09:47

Na kobylí úsměv přece a porody každý den, ten bude koukat.

Jana Nováková
11. 10. 2023 • 10:25

Kam dal Forejt oči.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.