Burešová po porážce Smetany: Už žádná naivka | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Burešová po porážce Smetany: Už žádná naivka

Eva Burešová
Eva Burešová (Foto Aha! – Pavel Machan, FTV Prima, TV Nova)

Chvíli se bála, že její úspěch zastíní nová tvář Primy, Emma Smetana (35). Teď už se ale Eva Burešová (30) o svou pozici strachovat nemusí. Elišku a Damiána, kde její konkurentka působí, diváci rozcupovali na hadry. Televize navíc počítá s tím, že Evě co nevidět nabídne další kšeft. 

„Nic moc o tom zatím nevíme, tají to. Už by prý ale neměla polohu romantické naivky, bylo by to trochu jiné,„ prozradil eXtra.cz zdroj z televize. Zda Eva na natáčení nového seriálu kývne, není jasné.

 „Přece jenom se řadu let nezastavila. Od začátku Slunečné neměla pět let pauzu. Tedy kromě porodu. Takže bude záležet na ní, jak si řekne,“ tvrdí také informátoři. Domnívají se však, že Eva je pro Primu tak důležitá, že by televize byla ochotna nabídnout Burešové skutečně dobré podmínky a vyšla by jí maximálně vstříc. 

Eva Burešová: Můj druhý porod byl prostě boží!

Video se připravuje ...

Ačkoli se dlouho tvrdilo, že mezi Burešovou a Smetanou panuje tvrdá rivalita, zákulisní informace fakt popírají. „Byla jen překvapená, jak se trochu zapomnělo na Zoo a upřednostňovala se reklama na Elišku a Damiána, ale že by měla být s Emmou Smetana na kordy nebo se nějak nenáviděly, taková Eva určitě není. Rozhodně teď nemá žádnou škodolibou radost z toho, že ten nový seriál nemá úspěch, v jaký Prima i Emma doufaly,“ tvrdí také zdroj blízký herečce. 

Speciál 7 pádů Honzy Dědka k 30. výročí Primy: Burešová o tom, zda je či není ezo

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Zdenka Maxová
1. 10. 2023 • 21:22

Mně je nějaká Burešová ukradená,ale Prima je nejhorší tv,15 min.reklama,15 minut film.Nedívám se na ni ,škoda ztraceného času.A aby jste neměli reklamy si dovolí nabídnout bez reklam za 149 czk.Ostuda,ještě horší než ČT 1.

Kaufmanka
26. 9. 2023 • 23:26

Evička Burešová je nejlepší, ať si říká kdo chce, co chce. Umí dobře hrát, zpívat, mluvit a všechno jí sluší. Jen by se měla více umět přenést přes záporné reakce na ní. Televizi Prima se nedivím, že ji upřednostňuje, protože výrazných mladých a úspěšných hereček moc nemáme. Fandím jí, i když už jsem její ročník!

Katja Janečková
22. 9. 2023 • 12:28

Občas mám strach, že Eva Burešová vypadne i z mojí lednice..už je jí moc...

lekno
21. 9. 2023 • 20:49

Zase zavádění ? Diváci nerozcupovali Elišku a Damiána na hadry - to byly hejtery.. 294 tisíc diváků, kteří sledovali poslední díl seriálu, ti jistě nehejtovali na netu a možná je zaujme i další díl. Jinak, ohledně této Evy B. - vypadá to na klasické permanentní velebení ze strany bulváru. Ta jejich „objektivnost“ ! Nevidí ji jen omezenec.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.