Saskie Burešová (77) na Muži roku: Manžela má jako bráchu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Saskia Burešová (77) na Muži roku: Manžela má jako bráchu!

Saskia Burešová
Saskia Burešová (Blesk:CNC_Petr Novotný)

Uvádí jeden z nejstálejších pořadů v ČT a »držák« je i v manželství. Moderátorka Saskia Burešová (77) je za televizního režiséra Petra Obdržálka (82) vdaná neuvěřitelných 51 let.

Ale jak prozradila Nedělnímu Aha!, jsou už spíš sourozenecká dvojice než milenci. Byl to on, kdo vymyslel pořad Kalendárium a také ho režíruje. Byť spolu tráví spoustu hodin i v práci, s manželem jim to klape. „Na první pohled to byl pěknej mužskej, ale když jsem se s ním blíž seznámila, tak byl inteligentní, vzdělaný, veselý, vtipný, prostě bezvadnej.“ O velké vášni se u nich po tolika letech ale zjevně mluvit nedá. „Dokonce přemýšlíme ve stejných vteřinách, máme stejné nápady, už jsme tak trochu sourozenecká dvojice,“ vtipkovala Burešová, která v městském divadle v Náchodě obdivovala vymakaná pánská těla na soutěži Muž roku.

Saskia Burešová: Jak je to s jejím receptem na věčné mládí?

Video se připravuje ...

Vyhrál student

Mužem roku 2023 se stal František Knobloch (23). Studuje dvě vysoké školy, práva a přírodní vědy a pracuje mj. jako holistický poradce na soukromé klinice. Hraje na kytaru a beachvolejbal.

Muž roku František Knobloch: Co řekl po svém vítězství?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.