Strach o Burešovou: Divadlo už povolalo náhradu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Strach o Burešovou: Divadlo už povolalo náhradu

Eva Burešová přestala kvůli rýmě slyšet
Eva Burešová přestala kvůli rýmě slyšet (Instagram, archiv)

Herečku a zpěvačku Evu Burešovou (30) skolila nemoc. Během horkých dnů si často zapínala klimatizaci a kvůli tomu nastydla. Bojuje s ošklivou rýmou, kvůli které dokonce neslyší na jedno ucho. V muzikálu Bodyguard, kde hraje hlavní roli, za ni proto musela zaskakovat náhradnice Tereza Mašková (27).

Fanoušci Evy Burešové, kteří o víkendu vyrazili do divadla na muzikál Bodyguard, byli nejspíš zklamaní. Eva totiž musela několik víkendových představení vynechat. „S Terezkou jsme si to musely vyměnit, protože mě v pátek semlela klimatizace, mám rýmu a chraptím. Včera se to vůbec nedalo a dneska taky ne, takže naštěstí to Terezka odehrála za mě,“ svěřila se Eva na svých sociálních sítích a z jejího hlasu bylo poznat, že na tom skutečně není dobře.

Holky na víně: Eva Burešová o mateřství a rodině

Video se připravuje ...

V neděli už se ale odhodlala a na divadelní prkna dorazila. I když se jí paradoxně ještě přitížilo. „Aktualizace mýho stavu je, že jsem přestala slyšet na jedno ucho. Ta rýma je tak strašně silná, že prostě neslyším,“ dodala Burešová. Je ale sympatické, že i v takovém stavu nechtěla fanoušky ochudit o další představení s ní v hlavní roli. Diváci to také náležitě ocenili nekončícím potleskem. Sama Burešová se poté na svém Instagramu svěřila s tím, že tak dlouhý potlesk snad ještě nezažila. Opona šla nahoru hned několikrát a ona i její kolegové byli moc rádi, že se představení líbilo.

Speciál 7 pádů Honzy Dědka k 30. výročí Primy: Burešová o tom, zda je či není ezo

Video se připravuje ...



Přečtěte si
emistan
26. 9. 2023 • 12:31

Nemusíš jí hned závidět toho kuchtíka, Vlasto, ona se s ním má dobře a ty se tu vztekáš, že tě nikdo nechce.

Vlasta Dvorakova
20. 9. 2023 • 05:56

To je neštěstí,š***tá brada zůstane sedět na ***i doma...

Alena Doležalová
19. 9. 2023 • 19:35

Nemusí to být z klimatizace, může to být také Covid. Nebo jiná viróza. Už se netestuje a někteří lidé si myslí, že když mají rýmu, tak to nemůže být Covid. Já jsem si pouštěla klimatizaci doma celé léto, i v minulých dnech, a rýmu nemám.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.