Burešová se modlí kvůli synovi: Vrásky na čele a strach! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Burešová se modlí kvůli synovi: Vrásky na čele a strach!

Eva Burešová
Eva Burešová (David Kundrát, David Malík, Martin Hykl, Instagram)

Velké změny čekají v osobním životě herečku a zpěvačku Evu Burešovou (30). Ta měla až doposud kalendář zaplněný pracovními povinnostmi. Nyní ale bude létat ode zdi ke zdi i v soukromí. Její starší syn Nathaniel totiž příští týden poprvé nastupuje do školy.

Je pyšnou maminkou dvou synů, toho staršího letos poprvé vypravuje do školních lavic. A zdá se, že je na novou životní kapitolu připravena více než samotný Nathaniel. „Těším se, že se Natha naučí spoustu věcí, které já jsem na základce milovala, jako dějepis či zeměpis. Ale taky se modlím, aby tam zažil krásných devět let,“ prozradila Burešová v rozhovoru pro CNN Prima NEWS.

Herečka je v jednom kole kvůli natáčení seriálu ZOO, vystupování v muzikálu Bodyguard a činná je i v rámci své sólové hudební kariéry. Zvládne do svého rozvrhu přidat ještě rozvrh syna? „Bojím se toho, jestli budeme umět vstávat každý den tak strašně brzo,“ neskrývá jisté obavy.

Eva Burešová: Můj druhý porod byl prostě boží!

Video se připravuje ...

Obecně se ale na školní léta svého syna těší a ráda si osvěží paměť v rámci pomoci při domácích úkolech. „Samozřejmě jsou předměty, na které se těším, až si je zopakuju. Pak jsou ale další, které doufám, že převezme můj partner nebo tatínek Nathanka, protože to není úplně moje parketa,“ dodala skromně Eva Burešová, jež žije ve spokojeném vztahu s šéfkuchařem Přemkem Forejtem (36), s nímž má ročního syna Tristana Williama.



Přečtěte si
Martina Hanková
21. 9. 2023 • 14:59

Je mi líto všech lidí, kteří asi nemají vlastní život a potřebují házet špínu kolem sebe. To tě Evě Buresove tak zavidite? No tak je prostě krásná, inteligentní a všestranně nadana mladá žena a navíc i v soukromí šťastná. Myslím si, že vás hatery závistí hryze vlastní ***. Hrát, zpívat, koncertovat, natáčet a pak ještě prvnacek do školy? Uf. Stydět byste se měli

yokky
30. 8. 2023 • 19:54

Najednou se modli,neni to tres­tne???­????dn­es????­?😨😨😨😨😨­😁😁😁😁😁😁­🆒🆒🆒🆒🆒

zuzakirsch
30. 8. 2023 • 03:21

Zřejmě je to jediné dítě ve vesmíru, které nastupuje do školy. Proto ty její vrásky, stres a strach.

Martin Kos
29. 8. 2023 • 22:38

Nathánek dějepis a zeměpis potřebovat nebude -)) Hlučínskou osadu pozná

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.