Ačkoliv herečka a zpěvačka Eva Burešová (30) svou práci miluje, několikrát uvažovala nad tím, že se na celý showbyznys jednoduše vykašle. Dohnaly ji k tomu negativní reakce na sociálních sítích, kvůli kterým proplakala i několik dní.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Potřebujete osobní/podnikatelskou půjčku? pokud ano, nabízíme půjčky s 2% úrokovou sazbou. pro další dotazy nás kontaktujte pro naléhavou půjčku: (creditunion014@gmail.com)
Půjčujeme od 3000 eur do 1.700,000.00 eur. splácení od 6 měsíců do 20 let.
Potřebujete nutně peníze, abyste se dostali z dluhů? Potřebujete peníze na expanzi nebo založení vlastního podnikání? Získejte půjčku od jedné z předních britských úvěrových společností. Můžete se přihlásit přes whatsapp: +14092051142 nebo e-mail: larryfox2017@hotmail.com
Jste naše oblíbená herečka. Rádi se na Vás díváme v seriálech. To, že se ozývají ti, co si neumí udělat pořádek ve svém životě mne nepřekvapuje. Mám 61 let a vím, že tito lidé jsou věční. Pokud se s nimi potkáváte přes sociální sítě, nic si s toho nedělejte. Pro nás jste zlatíčko. Myslím si, že mluvím za mlčící většinu. Jen náhodou jsem narazil na tyto komentáře. Většinou je jen přečtu a jdu dál. V tomto případě jsem udělal výjimku. Přeji Vám mnoho dalších životních úspěchů.
Bože můj. Vždyť sociální sítě nejsou ničím podle čeho by se měla rozhodovat. Lidi závidí no. Závist je nekonečná. A čím víc se bude trápit, tím víc bude útoků na ni. Snad už ji to došlo a hodí sociální sítě za hlavu. Hraní a zpívání je přednější.
Ti lidé, kterým připadá Eva nepříjemna, by neměli vyhledávat její stránky a články o ní. Mě se nelíbí techno, tak ho prostě nevyhledávám, a ne abych si to vyhledal a nadával na to. Ti co píší hnusné komentáře jsou ve své podstatě nešťastní lide, kteří v životě nic nedokázali a tak se snaží odradit a znectít všechny. To jaký má Eva úsměv, za to také nemůže, to jí předali rodiče při splození. Alespoň je odlišná od svých kolegyň. Ale zpívat i hrát i kdyby měla úsmě kolem celé hlavy, to jí nikdo nemůže upřít. Možná jen zavistný hlupák, nebo totální hlušec, nemající o hudbě ani potuchy. Hrajte a zpívejte dál.
Zbyněk Gresl ... jaká je to radost najít zde slušného člověka, ne jen kritiky, pomlouvače a hnusné lidi, kteří umí pouze ubližovat. Moc děkuji ... váš příspěvek je skvělý!
Lebrová ... nesympatická jste hlavně vy a to svým zlým komentářem . Ale vy jste navíc ještě hloupá!!! Protože, kdyby vám to myslelo, tak byste věděla, že každá postava ve filmu, či na divadle mluví a chová se tak, jak si přeje pan.režisér!!!!!!!!!! Je mi vás líto, život nemáte žádný a pouze se vyžíváte na diskuzích.
Evicko jste prostě wow a ti co vám závidí hoďte do smetí. A co se týče Emi Smetana nemá zdaleka takoví hlas jak se píše zatím jsem nic pořádného od ní neslysela.A vás zdaleka nemá, jste úžasná a krásná sinpaticka žena. Vydržte