Burešové se zhroutil sen! Proč to Evě tentokrát nevyšlo? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Burešové se zhroutil sen! Proč to Evě tentokrát nevyšlo?

Hvězdě Slunečné plány nevyšly. Forejt zachraňuje situaci!
Hvězdě Slunečné plány nevyšly. Forejt zachraňuje situaci! (Marek Pátek, TV Nova, FTV Prima, Instagram.com, archiv)

„Měla jsem původně v plánu velkou party s kapelou a spoustou lidí, ale nakonec to nevyšlo,“ rozpačitě okomentovala zmařené plány ohledně průběhu narozeninového večírku čerstvá třicítka Eva Burešová. 

„Místo toho tu máme malý dýchánek s těmi, kteří jsou mi blízko, tedy sousedy s dětmi. Je to všechno vlastně velmi improvizované, ale velmi příjemné, protože je tu málo lidí,“ svěřila se zpívající herečka. I přes jistě rozčarování z průběhu oslavy kulatin, má Eva ohromnou radost. Přemek Forejt (36) se plácl přes kapsu a zařídil týdenní pobyt v americkém New Yorku. A nejen to!

Eva Burešová: Můj druhý porod byl prostě boží!

Video se připravuje ...

„Pojedeme se podívat na muzikál Hamilton a poté na koncert Beyoncé. Když mi to řekli, zůstala jsem v šoku, jelikož se jedná o dvě věci, které jsem si vždycky přála. A k tomu cesta do Ameriky, takže vlastně tři. Mám neskutečně velkou radost, to se mu vážně povedlo,“ rozplývala se nakonec dojetím Burešová v Showtime.

Holky na víně: Eva Burešová o mateřství a rodině

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Wholds Wholds
25. 7. 2023 • 13:11

Start making more money weekly... This is a valuable part time work for everyone... The best part ,work from comfort of your house and get paid from $10k-$20k each week ... Start today and have your first cash at the end of this week...HERE ------->> FB.DailyPay7.Com

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.