Ututlaná svatba Burešové? Evu nachytali přímo v salonu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Ututlaná svatba Burešové? Evu nachytali přímo v salonu

Burešová a Fprejt
Burešová a Fprejt (foto Instagram)

A bude svatba? Otázka, kterou si pokládá stále více příznivců Evy Burešové (28) a Přemka Forejta (35) - zvlášť po narození syna Tristana. Možná, že se skutečně něco chystá. Co by pak Eva dělala ve svatebním salonu? 

„Já bych chtěl svatbu v rodinném kruhu,“ svěřil se pro Aha! už dříve Forejt. Je tedy patrné, že se pár o zpečetění své lásky baví. Nyní Burešová obráží svatební salony a vplouvá do jedněch šatů za druhými. Ačkoli možná poukuje i po bílých róbách, cílem návštěvy je, alespoň prozatím, ale přicházející plesová sezóna.

Eva Burešová a Přemek Forejt: Umístění ve Slavíku pro mě není důležité

Video se připravuje ...

„Dnes jsem si užila vybírání šatiček na nadcházející plesové koncerty, kam si nás s kytaristou Kryštofem Tomečkem pozvali k poslechu. No, těším se velmi! Bez bříška se to hned všechno vybírá jednodušeji,“ podělila se natěšeně na sociálních sítích. 

Burešová si také ponechala svatební šaty, které oblékla coby Týna ve Slunečné. V těch se ale prý určitě vdávat nechce. „Tento styl se mi moc nelíbí. Bylo mi ale nabídnuto, že si je mohu vzít, takže si je vezmu. Asi se v nich nebudu nikdy vdávat, ale jednou je třeba ukážu vnoučatům a budu jim povídat o tom, jak jsem kdysi byla Týna,“ odhalila důvody. 

Eva Burešová opouští ZOO: Podívejte se na její loučení

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.