Trapas Burešové a Forejta? Fanoušci zmatení jako akvarijní rybičky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Trapas Burešové a Forejta? Fanoušci zmatení jako akvarijní rybičky

Něžný snímek se synem vyvolal dohady
Něžný snímek se synem vyvolal dohady (Instagram, CNC)

Takhle zamotat hlavu svým příznivcům herečka Eva Burešová (29) neplánovala, když na svůj instagramový účet přidala nový snímek se synem Tristanem. Zakrytý obličej na fotce se ale neplánovaně stal předmětem vášnivé diskuse!

Na instagramu je herečka a zpěvačka velmi aktivní, a ačkoli fotky s téměř půlročním synem přidává často a ráda, jeho obličej zatím neukázala. Jak Tristan William vypadá, je tak pro veřejnost záhadou. Záhadná ovšem byla pro mnohé i nejnovější fotografie, kterou Eva sdílela na svém profilu. Krom Tristanova obličeje totiž zakrývá i Evin obličej. Nebo že by to Eva nebyla…?

Burešová a Forejt: Z čeho byl Přemek nervózní? A jak se Eva cítí po porodu?

Video se připravuje ...

„To nejsi ty pod Tristánkem? Já myslela, že jo,“ kroutila nevěřícně hlavou fanynka Evy Burešové. Za pravdu jí dali i další příznivci. Jak se nakonec ukázalo, Tristana drží ve vzduchu tatínek Přemek Forejt, který se též může pochlubit delšími vlasy. Na šéfkuchaře jsme ovšem zvyklí s vlasy staženými do culíku či drdolu, a tak si jej mnozí na snímku spletli s jeho partnerkou.

Přemek Forejt prozradil, jestli si doma lezou na nervy a že je vánoční fanatik

Video se připravuje ...

„Holky, tolik let mě znáte a nevíte, že nejsem blondýna?“ odvětila Eva Burešová, kterou by vůbec nenapadlo, že k takové chybce dojde. Snímek byl ovšem nasvětlený tak, že barva Přemkových vlasů měla od blond odstínů daleko. Kdyby hvězda Slunečné a ZOO bývala neoznačila partnera v příspěvku, zřejmě by tak některé fanynky stále žily v domnění, že jde o Evu.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.