Burešová po porodu jako lunt! Zázrak od bylinkáře | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Burešová po porodu jako lunt! Zázrak od bylinkáře

Eva Burešová je sexy
Eva Burešová je sexy  (Filip Soukup)

Je pět měsíců po porodu, na jejím těle ale není znát, že by kdy byla těhotná. Dvojnásobná maminka Eva Burešová (29) je v nebezpečné formě. Jak to jen dokázala? 

„Jak na tom s váhou jsem, nevím přesně, protože se nevážím. Ale zrovna jsem se pobavila nad svojí postavou, protože už to vypadá, že jsem hubeňounká anebo hubená, ale pak se předkloním, když si fénuju vlasy, a bříško mi ještě vyleze,“ sdělila Eva pobaveně pro Super.cz s tím, že nějaké rezervy by na jejím těle ještě byly. 

Burešová a Forejt: Z čeho byl Přemek nervózní? A jak se Eva cítí po porodu?

Video se připravuje ...

Už dva měsíce po porodu ale najela na svižné pracovní tempo. Začala zkoušet muzikál The Bodyguard, jehož součástí jsou kromě pěveckých prvků i ty choreografické. Denní nácviky jí samosebou pomáhají ke kondičce. 

Navíc má i jeden ověřený recept přímo od bylinkáře. „Měla bych dodržovat zákaz sladkého, lepku a laktózy,“ svěřila se Eva. Omezení v jídelníčku prý odbourává i únavu a napomáhá hlasivkám. 

Eva Burešová opouští ZOO: Podívejte se na její loučení

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.