Co má společného Burešová se zavražděným Adámkem (†3)? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Šokující spojení Burešové se zavražděným Adámkem (†3)?

Eva Burešová promluvila o smrti Jany (†40) a Adámka (†3)
Eva Burešová promluvila o smrti Jany (†40) a Adámka (†3) (archiv Blesku, PČR)

Smrt malého tříletého chlapečka, jehož vlastní matka uškrtila cestou na sáňkování na Růžovce, otřásla celým Českem. Zoufalý čin čtyřicetileté Jany, která neunesla bolest, že by měl být Adam svěřen do péče otce, tvrdě zasáhl i zpěvačku a dvojnásobnou matku Evu Burešovou (29). Ze svého žalu nad promarněným dětským životem se vypsala na sociálních sítích, namísto podpory ale dostala nečekanou sodu!

Po Janě a Adámkovi byla vyhlášena obrovská pátrací akce, která probíhala od 30. 12., kdy měla rodina opustit pokoj na penzionu a odhlásit se. K tomu však nedošlo, personál penzionu proto podal hlášení policii. Do akce se zapojily stovky policistů, členů záchranné služby, hasičů i dobrovolníků, aby mohli podat zdrcující zprávu. Obě těla byla nalezena bez známek života. 

Zpočátku se pracovalo s hypotézou, že matku a syna postihlo neštěstí způsobené nepříhodnými povětrnostními podmínkami, až pitva ukázala, že šlo o násilnou smrt, kdy matka nejprve uškrtila Adama, a pak se sama oběsila. 28. 12., kdy k neštěstí došlo, mělo být totiž dítko na základě soudního příkazu předáno otci.

Eva Burešová a Přemek Forejt: Umístění ve Slavíku pro mě není důležité

Video se připravuje ...

Celá situace vyvolala hluboký zármutek u zpěvačky a herečky Evy Burešové„Všimli jste si někdy, jak velkou, hlubokou důvěru v nás děti mají? Věří každému našemu rozhodnutí a kroku. Musí. Nikdo jiný jim nepomůže. Pár dní mi krvácí srdce a říkám si, když už máme potřebu si my dospělí ubližovat navzájem, vynechejme z toho naše děti,“ napsala k příspěvku. „Když máme potřebu tento svět opustit, odejděme sami. Neberme je s sebou. Ještě chvíli mi bude na srdci těžko,“ vypsala se na sociálních sítích. Ovšem, záhy přišla tvrdá rána.

„Hele, ty chytrá a zazobaná celebritko. Tak jednodušeji, jsou lidé, kteří jsou na samém dně, jsou lidé, kteří už nemají díky lidem, jako jsi ty, ani co do huby. Víš co, ty celebrito, ty jedna vysmátá kavárenská hnido, jdi, vyber veškeré tvé zasrané love a jdi pomoci nějaké matce s dítětem, co je na samém dnu. Protože parazité, jako je Fiala, Babiš a další prasata i z dob minulých jim nepomohou. Ty se rochníš v penězích a pak tu budeš rozdávat hloupá moudra a snažit se, jak tě to strašně mrzí. Ty hnido jedna... se podívej, jak vy z televize a ze showbyznysu vedete tento svět, Všichni do jednoho jste převlečení satani. Jdu zase z vás blít jako každý den,“ přistálo jí v komentáři pod příspěvkem. Burešová se sice snažila vysvětlit, že za komentáře podobného typu zaplaceno nedostává, ale nic naplat. Boj s hloupostí se vyhrát nedá. 

Těhotná Eva Burešová už zná pohlaví miminka! Ale jméno je problém

Video se připravuje ...



Přečtěte si
lukim
17. 1. 2023 • 06:08

Bohužel je a je to vidět i u voleb

amej
8. 1. 2023 • 14:49

Proč se tady všechno vždycky ve zlo obrátí? To je tady fakt tolik nemocných???

jity
5. 1. 2023 • 11:58

Ukažte fotku, jaký vy jste krasavec. Peníze můžete dát potřebným také. Co máte co radit druhým. Zloba a závist holt z lidí nevymizí.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.