Burešová o Tristanovi: Žárlivé scény sourozenců? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Burešová o Tristanovi: Žárlivé scény sourozenců?

Eva ukázala syna Tristana
Eva ukázala syna Tristana (instagram.com)

Sžívání se s novým rodinným členem nemusí jít vždycky hladce. To naštěstí ale mladou ambiciózní zpěvačku, herečku a dvojnásobnou maminku Evu Burešovou (28) trápit nemusí. Malý Tristan do rodiny zapadl, jako by sem patřil odjakživa. 

Na Tristana doma čekali hned dva sourozenci - Stella, kterou má Přemek Forejt (34) z prvního manželství, a Nathaniel Adam, kterého má Burešová ze vztahu s Michaelem Krásným. Jak ale vidno, strach o to, jak na malého budou reagovat, byl úplně zbytečný. 

Těhotná Eva Burešová už zná pohlaví miminka! Ale jméno je problém

Video se připravuje ...

„Co je na světě, tak ho (Nathaniel pozn. re.:) bere automaticky, jako by s námi byl celý život, a žádné žárlivé scény nebyly. Uspává ho, zpívá mu. I starší Stellinka od Přemka ho krásně přijala. Máme obrovské štěstí, že ty děti toho nejmladšího přijaly skvěle,“ prozradila Eva pro Super.cz.

Rodina si nedávno pořídila domek za Prahou, ve kterém jsou všichni šťastní. Kromě péče o děti tak Eva řeší starosti s jeho vybavením. Podle jejích slov jí to ale dělá radost. „Dům je nádherný, spousta věcí tam ale chybí. Teď jsme objednali nový kachličky, který už došly. Máme i nový nábytek. Mě to hrozně baví čančat a baví mě, že každým dnem se přibližujeme víc a víc tomu domovu. Když tam vejdeš, tak ti je hezky,“ svěřila se Eva Super.cz.

Eva Burešová pro červencové vydání časopisu Maminka

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.