Eva Burešová 3 měsíce po porodu: Návrat bohyně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Eva Burešová 3 měsíce po porodu: Návrat bohyně!

Burešová jako Whitney Houstonová, Osobního strážce jí dělá Čermák
Burešová jako Whitney Houstonová, Osobního strážce jí dělá Čermák (Foto Aha! – David Kundrát)

Maminka pětiletého Nathaniela a tříměsíčního Tristana je opět ve svém živlu. Eva Burešová (29) se vrací na prkna domovského Hudebního divadla Karlín, ve kterém účinkuje už od šestnácti let. Prozradila, že i své děti bude vychovávat rovnou v zákulisí.

Dlouhou dobu před tím, než vůbec otěhotněla, dostala nabídku na roli, která se neodmítá a teď na ní začíná pracovat. Kde ale bude maličký Tristan? „Bude se mnou, já ho nebudu dávat žádný chůvě. Nebudu první ani poslední herečka, která takhle bude vychovávat své děti,“ prozradila Eva.

Těhotná Eva Burešová už zná pohlaví miminka! Ale jméno je problém

Video se připravuje ...

Herectví mají v krvi

„Nathan má pět roků, je zvyklý a divadlo miluje. Tím, že oba moji synové jsou z poloviny ze mě, tak cit pro divadlo mají,“ komentovala Eva. „Nathan se tady cítí jako doma a já věřím, že i Tristan bude,“ dodala herečka, která se připravuje na roli Rachel Marronové z Osobního strážce. Tu ve stejnojmenném ikonickém filmu ztvárnila Whitney Houstonová (†48).

Mimino na plakátě

Při focení titulních snímků pro připravovaný muzikál, které proběhlo před několika měsíci, si Eva uvědomila, že lepšího divadelního partnera než Hynka Čermáka (49) by si nemohla přát. „Tehdy během focení bylo už mezi námi v tom bříšku miminko. On byl hrozně milý, a když jsem si potřebovala odpočinout, tak byl velký gentleman. Myslím, že se budeme i nadále navzájem podporovat,“ řekla Eva.

Eva Burešová pro červencové vydání časopisu Maminka

Video se připravuje ...

V roli Costnera

Eva je přesvědčená, že pro ni Hynek bude velkým přínosem. „Věřím, že se od něj herecky můžu dost naučit posunout se dál. Není lepšího Franka Farmera, než je Čermák. Nedokážu si v té roli představit asi nikoho jiného. Maximálně Vaška Noida Bártu. Myslím si, že ten by byl fantastický! Ale tam by mi asi chybělo, že to není zpívaná role, a to by byla škoda,“ připustila alternativu Eva.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.