Kuráž Burešové nechybí: Tvrdá pravda o porodu a mateřství | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 9. května 2024

Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena

Kuráž Burešové nechybí: Tvrdá pravda o porodu a mateřství

Burešová šla s kůží na trh
Burešová šla s kůží na trh (Foto Instagram.com, mapy.cz, ara)

Zatímco většina novopečených maminek své poporodní bříško schovává, hvězda seriálu Slunečná a ZOO, Eva Burešová (28), jde proti proudu. Na sociální síť Instagram ukázala fotku svého pupíku dva měsíce po porodu, který se ne a ne zatáhnout a podělila se i o další komplikace, které ji potkaly po porodu druhorozeného synka Tristana. 

„Tohle těhotenství je jiné než to první, tělo se nevrací zpátky tak rychle , ale já mu dávám čas. Dokázalo úžasné věci. Byla jsem 9 měsíců pod takovým tlakem a v takovém stresu, že mu budu vděčná do konce svého života a každou jizvu budu milovat a ctít! A vy ty své prosím taky,“ dodala sílu a odvahu všem novopečeným maminkám, které řeší poporodní kila. Vystavila také bříško 2 měsíce po porodu, které stále vypadá, jako by v něm ještě někdo bydlel. 

Těhotná Eva Burešová už zná pohlaví miminka! Ale jméno je problém

Video se připravuje ...

„Mám stále deset kilo nahoře a nejde to tak rychle dolů, jako předtím. Nezatahuje se mi bříško,“ přiznala v rozhovoru pro CNN Prima News. „Také jsem slepá. Říká se, že se to může stát. S prvním porodem se mi trošku zhoršil zrak, ale nyní, po druhém porodu, jsem úplně oslepla. Vidím o hodně hůře,“ dodala Burešová

Vrásky si z ničeho ale nedělá a radí, aby stejný přístup ke svému tělu zaujaly všechny maminky. Těm vzkázala: „Hrdě vystavujeme těhotenská bříška, ale pak, když nám dají ten úžasný zázrak, co tělo vytvořilo, se za něj stydíme? Neblázni, mámo! Jsi nádherná. Úžasná. Bohyně.“ 

Eva Burešová má první filmovou hlavní roli! Do kin míří česká komedie Ženy a život

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.