Fešák ze ZOO Robert Urban a další herci: KONEC KVŮLI BUREŠOVÉ | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Fešák ze ZOO Robert Urban a další herci: KONEC KVŮLI BUREŠOVÉ

Robert Urban při natáčení ZOO
Robert Urban při natáčení ZOO (Instagram)

Nečekané těhotenství a následně mateřství nezměnilo život jen představitelce Viky Evě Burešové (29). V seriálu ZOO se kvůli ní musí rozloučit s rolí právníka i fešák Robert Urban (36). Diváci a hlavně divačky ho naposledy uvidí 8. listopadu, ale už teď si mohou chystat kapesníky.

Původní dějová linka spojovala Evu s Robertem a scenáristé s nimi měli jisté romantické plány. Po hereččině nové a reálné roli dvojnásobné maminky ale vzaly za své.

Radost i smutek

Největší krasavec se musel sbalit a odejít. „Neměl jsem radost, protože za ten rok, co jsem ZOO točil, jsem si ty lidi kolem oblíbil,“ přiznal herec. „Na druhou stranu jsem to Evě přál. Je to krásná životní událost, kvůli které nemá být člověk smutný, naopak. Je to velká radost. Přineslo to ale fakt, že jsem skončil v seriálu,“ dodal Urban. Musí věřit, že něco končí, aby něco nového začalo.

Premium: Eva Burešová exkluzivně pro časopis Maminka

Video se připravuje ...

Další konce

Loučení bylo dojemné. Eva Burešová totiž svým přechodem do nové, životem psané role, připravila o »práci« i dvě vycházející herecké hvězdičky Adélku Hesovou (7) a Jakuba Bartáka (8), kteří představovaly potomky Roberta. „Když děti dostaly na rozloučenou obří medvědy, Robert tak smutně koukal, že mu ho věnovali taky. Prý s ním doma spí,“ prozradil jeden z kolegů.

Nový kšeft

Robert Urban dostal jako bolestné roli v novém seriálu Dobré zprávy, kde ztvární pohledného moderátora. Hraje a zpívá také titulní postavu v muzikálu Tarzan.

Dětská hvězda z Primy dostala hlavní roli! Má se Burešová začít bát?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
zdrclamrdka
22. 10. 2022 • 18:12

Hlavně, že ta nešťastnice přestane na chvíli hýkat, už se to nedalo poslouchat.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.