Drsné minuty Burešové: Horor pod vodou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Drsné minuty Burešové: Horor pod vodou

Eva Burešová natáčí nový videoklip i s maličkým synkem
Eva Burešová natáčí nový videoklip i s maličkým synkem (Instagram, Herminapress)

Už zanedlouho si fanoušci Evy Burešové (29) s Václava Noida Bárty (42) užijí jejich druhý společný počin. Tentokrát společně natáčeli videoklip s názvem Tiché vody. Mělo to ale háček. Některé záběry se musely skutečně točit pod vodou, ze které má Eva doslova noční můru!

„Z vody mám strach. Sice jsem vodní znamení, ale neumím se potápět bez toho, aniž bych měla zavřené oči a držela si nos. To se do toho klipu nehodilo, takže jsem dostala instruktáž, ale stejně jsem měla občas pocity, jako když se topím,“ svěřila se Burešová se svými pocity pro ženy.iprima.cz.

Premium: Eva Burešová exkluzivně pro časopis Maminka

Video se připravuje ...

Problémy jí mimo jiné nedělal jen strach, ale taky šaty, které ji omezovaly v pohybu. „Ty se po ponoření staly extrémně těžkými, motaly se mi do nich nohy, takže jsem nemohla plavat a byla odkázaná na někoho, kdo mě doprovázel,“ vysvětluje zpěvačka. Svůj strach ale nakonec překonala. Sama se ale divila, jak velké obavy jí prolétly hlavou.

„Mám ráda výzvy, ale musím říct, že po porodu nejsem tak silná,“ řekla zpěvačka, která před pár měsíci porodila syna Tristana.„Jindy bych se bez řečí zakousla a všechno po hlavě zkusila. Teď jsem v té hlavě obavy měla a nebylo to jednoduché," popsala také Burešová se zjevným pocitem úlevy, že už má vše za sebou. 

Eva Burešová má první filmovou hlavní roli! Do kin míří česká komedie Ženy a život

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.