Švantnerová ukázala těhotenské bříško: Šťastná jako blecha! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Švantnerová ukázala těhotenské bříško: Šťastná jako blecha!

Nikol vypadá velice spokojeně.
Nikol vypadá velice spokojeně. (Instagram)

V šestém měsíci těhotenství se šťastná Nicol Švantnerová (30) opaluje na plážích Dubaje. Soukromí si v posledních měsících střeží, dokonce se odstěhovala z Prahy, a s partnerem Ondřejem Antošem si vytvořili nový domov v Olomouci.

Teď se oba těší na prvního potomka. „První měsíce mi to nejdřív nedocházelo, pak přišly takové ty náročnější měsíce, kdy mi nebylo úplně nejlíp a bylo to fakt hrozné,“ vzpomínala s mírou paniky na dny, kdy měla žaludek jako na vodě. To už je ale prý pryč. Teď, jak se to přehouplo, tak si to začínám konečně užívat. Už jde i bříško vidět, tak mi to víc dochází a je to super. Nikdy jsem nevěřila, že tohle někdy řeknu, nebo že z toho budu tak nadšená. Ale je to opravdu nejkrásnější období, které může ženská prožívat. Jsem za to nesmírně vděčná, šťastná,“ popisuje v euforii Česká miss 2015 svůj současný stav. Romantickou dovolenou si teď užívá, s miminkem bude cestování za mořem a sluncem stoprocentně složitější.

Nikol Švantnerová: Přítel mě strašně proklíná

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Petr Derby
14. 11. 2022 • 12:39

Ale jo, jako nalozil bych ji a naplnil az po okraj

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.