Nová Česká miss 2022 Vanesa Švédová: Nejdřív vypadla z kola ven, ale pak... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Nová Česká miss 2022 Vanesa Švédová: Nejdřív vypadla z kola ven, ale pak...

Vítězky letošní České Miss.
Vítězky letošní České Miss.  (Foto Profimedia.cz, Herminapress.cz)

Z finálového večera soutěže Česká Miss 2022 si titul odnesla Vanesa Švédová (19) z Přerova. Zatímco diváky zaujala na pódiu, přítomné pak upoutala na následujícím večírku, kde ukázala v průsvitném modelu možná více, než sama chtěla!

Vítězka Vanesa s mírami 90-60-90 se v modelingu pohybuje už od třinácti let, přesto pro ni ale bylo vítězství velkým překvapením. „Vůbec jsem to nečekala. Vím, že to říká každá, ale já jsem v průběhu soutěže, která probíhala formou reality show, vypadla. Porota mě nečekaně vrátila do hry, o to víc je pro mě vítězství šokem,“ prozradila studentka Vanesa pro Super.cz. Misska, kam se podíváš O hodnotné ceny se ale bude muset vítězka podělit. Diváci zároveň rozhodli o tom, že na soutěži Miss Global bude Českou republiku reprezentovat Marie Danči (25) z Krnova a na Miss Earth pojede Kristýna Pavlovičová (20) ze Strakonic. A o co že dívky vlastně soutěžily? Kontrakt v hodnotě milion korun, osobní automobil na jeden rok, ale také o to stát se tváří kampaně známé kosmetické značky.

Nejznámější výherkyně České Miss

Video se připravuje ...

Špatná volba moderátora?

Slavnostním večerem provázel herec Tomáš Měcháček (43), na kterého se ale nyní snesla vlna kritiky. Měcháček se již dříve nechal slyšet, že ho nabídka moderování soutěže krásy pobavila. Méně už se ale asi pobavili diváci nad jeho vystupováním, které označují za čirý amatérismus. Otázkou tedy je, zda si ho pro další ročník pořadatelé opět zvolí nebo přenechají moderování někomu zkušenějšímu.

Smutný začátek

Letošní ročník soutěže začal za dramatických okolností. Jen několik dní před prvním castingem napadli v centru Prahy jednu ze soutěžících, Vanessu Červovou (19), a její maminku, která ﷯později boužel svým zraněním podlehla.

Stydlivá soutěžící?

Mezi dlouhovlasými účastnicemi vyčnívala krátkovlasá Adriana Berežnyk (24), a to nejen svým účesem. Zatímco všechny soutěžící předváděly své postavy v body s kalhotkami, ona jediná vynesla průhlednou sukni.

Těhotná Švantnerová: Slova o tajemném příteli!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.