Těhotná Lounová hvězdou Playboye: První Češka s bříškem na obálce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Těhotná Lounová hvězdou Playboye: První Češka s bříškem na obálce!

Těhotná Olga Lounová v Playboyi
Těhotná Olga Lounová v Playboyi (Playboy)

Pořádně žhavou vzpomínku na těhotenství bude mít Olga Lounová (41). V požehnaném stavu se nechala zvěčnit pro známý pánský magazín. Stala se tak první těhotnou Češkou na titulce!

Zpěvačka se na focení poctivě připravovala a nepodcenila ani cvičení. Výsledné snímky opravdu stojí za to. „Pro ženu je to nádherné období a jsem ráda, že se o ten krásný dar mohu podělit se čtenáři. A jsem hrdá na to, že jsem první ženou v České republice, která v těhotenství pózuje pro Playboy,“ pyšní se Olga, která je tváří listopadového čísla pánského časopisu.

Zpěvačka Olga Lounová nafotila sexy těhotenské fotky

Video se připravuje ...

„Těhotenství je nejpřirozenější věc. Nebojme si ho vychutnat a užít,“ zdůrazňuje Lounová, jež se ve svých 41 letech stane poprvé maminkou. Známá fotografka hvězd Anna Konieva dokonale podtrhla zpěvaččinu krásu. „Věřím, že snímky osloví nejednoho čtenáře a budou pro něj inspirací, jak lze ztvárnit ženy v pokročilém stadiu těhotenství a zachovat jejich sex-appeal,“ přála by si Lounová, jež se proslavila duetem s písničkářem Ondřejem Ládkem (43) alias Xindlem X nazvaným Láska v housce.

Bára Nesvadbová a Olga Lounová

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Dianthos
22. 10. 2022 • 23:30

Ano, těhotenství je požehnaný stav. Ale měli by si ho zúčastnění užívat v soukromí.
Kdo je zvědavý na jejich těhotenská břicha? Jestli je to sexy? NENÍ! Těhotná žena je sexy tak možná pro manžela, nebo pro úchyla. Protože tam, kde je už zaseto, normální muž nevstupuje. To jsou zákony přírody.
Krásná Olga zklamala. Teď ještě může kojit na veřejnosti, aby všichni mohli obdivovat, že se jí podařilo přivést na svět a krmit potomka.

hejhej
21. 10. 2022 • 23:10

Břichatka hvězdou ? To se stalo hloupou módou, že těhotné blbky vystavují nahá břicha do medii.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.