Andersonová šokuje: K orgasmu přivedla veterána Hollywoodu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Andersonová šokuje: K orgasmu přivedla veterána Hollywoodu

Pamela napsala novou knihu pamětí.
Pamela napsala novou knihu pamětí. (profimedia.cz)

Exkluzivní detaily z připravovaného životopisu svěřila herečka Pamela Andersonová (55) časopisu Variety. Barvitě třeba popsala historku z mládí, kdy prý v proslulé hříšné vile zakladatele Playboye Hugha Hefnera (†91) přivedla k vyvrcholení slavného hollywoodského herce Jacka Nicholsona (85)!

Pamela Andersonová, Jack Nicholson, sex ve třech a orgasmus. Tahle rovnice dává smysl. I když maličko jinak, než každého hned napadne. Pamela tvrdí, že se v pokoji, kde si Nicholson zrovna užíval s dvěma krasavicemi, ocitla náhodou, když hledala koupelnu a zrcadlo, aby si upravila vizáž.

Trailer k novému dokumentu z dílny Netflixu Pamela, a love story

Video se připravuje ...

„Chichotali se, líbali, dováděli a užívali si,“ líčí Pamela okamžik, který není nijak blíže datován. Jednu z dívek měl podle ní Nicholson zrovna opřenou o zeď. „Prošla jsem kolem nich a fakt se snažila se nedívat. Nahnula jsem se nad umyvadlo, abych si upravila lesk na rty. Když jsem zvedla hlavu a podívala se do zrcadla, nemohla jsem si pomoci… V odraze jsem zachytila jeho pohled. A to ho zřejmě dovedlo za »cílovou čáru«. Udělal legrační zvuk, usmál se na mě a pronesl: Díky, drahá!“ vypráví Pamela pikantní historku.

Skvělé období

Herečka na toto období vzpomíná jako na čas, kdy měla absolutní svobodu. „Bylo plné umělců, filantropů, intelektuálů i krásných žen, zkrátka opravdový zážitek,“ dodává Andersonová, která má na kontě rekordní počet 14 účastí na titulní straně slavného časopisu Playboy. Její životopisná kniha a s ní spojený televizní dokument vychází v USA právě dnes.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.