Lounová je těhotná! A konečně ukázala otce dítěte | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Lounová je těhotná! A konečně ukázala otce dítěte

Olga Lounová a Jan »Edie« Krégl
Olga Lounová a Jan »Edie« Krégl (reprofoto youtube Olgy Lounové)

Zpěvačka Olga Lounová (41) čeká miminko! Radostnou zprávu oznámila skrze nově vydaný videoklip, ve kterém se objevila celá její rodina, včetně partnera a otce dítěte, kterého doposud také skrývala.

Ve videoklipu k nové písni s názvem Patříme k sobě oznámila radostnou novinu, když se v jednom ze záběrů objevila po boku svého doteď neznámého partnera. Tím je Jan »Edie« Krégl, ředitel hokejové školy a asistent hlavního kouče týmu Rytíři Kladno! Aby zprávu sama potvrdila, napsala na youtube pod videoklip poděkování všem účinkujícím, mezi nimiž byli také její rodiče Olga a Miroslav Pytlounovi, sestra Eliška, ale především „láska, kterou nosím již mnoho měsíců pod srdcem.“

Olga Lounová: S kamarádkou se sladila do ukrajinské vlajky

Video se připravuje ...

Ve videoklipu se objevil také ultrazvuk miminka a na jeho konci záběry ze slavnostního odhalení pohlaví, které ovšem jsou záměrně černobílé, a tak se fanoušci zatím nedozví, jestli zpěvačka čeká chlapečka, nebo holčičku. Jisté je, že se Olze, která dlouho nemohla najít toho pravého, těhotenství podařilo dlouho utajit, a tak je jasné, že se maminkou stane už tento rok! Je totiž ve třetím trimestru.

Olga Lounová o Karlu Gottovi: Učila jsem se od něj odkoukáváním

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.