Tenistka Cibulková štěstím bez sebe: DALŠÍ DÍTĚ NA CESTĚ | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Tenistka Cibulková štěstím bez sebe: DALŠÍ DÍTĚ NA CESTĚ

Dominika Cibulková
Dominika Cibulková (profimedia.cz)

Bývalá slovenská tenistka Dominika Cibulková (33) šla s pravdou ven. Podělila se o krásnou zprávu a přiznala, že je těhotná! Blondýnka už má doma malého synka Jakuba (2) a společně s manželem Michalem Navarou se těší, až mu přibude sourozenec.

Šťastnou novinu Dominika svým fanouškům sdělila skrz sociální sítě. K rodinné fotce s manželem a synem přidala popisek, ze kterého sálá vděk a láska. „Jakoubek z nás udělal rodinu, ale ty nás doplníš. Naše rodina se rozrůstá a my nemůžeme být šťastnější a požehnanější,“ napsala dojatá Cibulková.

V komentářích se to začalo hemžit gratulacemi nejen od tenisových hráček, ale i od jejích fanoušků. „Srdečně vám gratulujeme a přejeme hodně zdraví, štěstí a lásky. Nech vám Bůh žehná,“ napsal jeden z jejích obdivovatelů.

Odvaha jí nechybí! Slovenská tenistka Cibulková v síťovaném modelu ukázala vše

Video se připravuje ...

Cibulková loni v létě porodila svého prvního syna Jakuba. Jak ona sama tvrdí, změnilo jí to život. „Kdo nemá dítě, si to nedokáže představit. Nikdy jsem nečekala, že člověk dokáže k někomu cítit takovou lásku,“ svěřila se tehdy v pořadu Showtime.

Šokující záběry z vykrádačky bytu Dominiky Cibulkové!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.