Jedna rána za druhou! Melu z posledního, přiznala těhotná Boho | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Jedna rána za druhou! Melu z posledního, přiznala těhotná Boho

Ač na to Jitka Boho nevypadá, mele před porodem z posledního.
Ač na to Jitka Boho nevypadá, mele před porodem z posledního.  (Instagram)

Těhotenské bříško Jitka Boho (30) neschová už ani pod volnou mikinu. Do porodu jí zbývají 3 týdny, ale zpívající modelce už docházejí síly teď. Naložila si toho na svá bedra moc. A do toho na ni leze viróza.

Prakticky celé těhotenství strávila stěhováním, balením krabic a úpravami v novém hnízdečku lásky. Tam se s dcerou Rosálkou (6) nastěhovaly spolu s Jitčiným současným partnerem, pražským radním Tomášem Hřebíkem (42, STAN). Jenže zařizovat nový domov těsně před porodem je vysilující.

Jitka Boho o druhém těhotenství: Je to náročnější! Budí mě bolesti zad!

Video se připravuje ...

„37. týden. To už byla Rosálka na světě. Ale ty vydrž, ještě tam vydrž, lásko moje. I když už teda melu z posledního,“ povzdechla si Jitka na sociálních sítích. „Teď se o mě pokouší nějaká viróza, včera v noci jsem propotila tričko, no jo, už to začíná – školní bacily... Do toho skoro žádný spánek, vstávání s Rosi a rekonstrukce... Ale říkám si – mohlo by být hůř,“ dodala nastávající dvojnásobná maminka.

Jitka Boho zdraví všechny čtenářky Maminky

Video se připravuje ...



Přečtěte si
AHel
16. 9. 2022 • 08:38

Také je pěkný primitiv, dělá, jako by nikdo jiný nebyl nikdy těhotný. Proboha, co udělala té své holčičce s vlasy...sama si hraje na krásku a dítěti, holčičce takový neslušivý účes...děs celý článek. Může být ráda, že čeká miminko, má chlapa a má nový domov. Držela bych hubu a krok....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.