Jitka Boho v 8. měsíci: Cítím se jako balon | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Jitka Boho v 8. měsíci: Cítím se jako balon

Jitka Boho se podělila s fanynkami o 3D snímek miminka
Jitka Boho se podělila s fanynkami o 3D snímek miminka (Instagram)

Poslední dva měsíce těhotenství dávají Jitce Boho (30) zabrat. Přesto modelka, zpěvačka a také maminka šestileté Rosalie neztrácí úsměv na tváři. I když si připadá dle svých slov jako balon, druhé těhotenství jí neskutečně sluší.

Po vzoru světových celebrit rostoucí bříško rozhodně neskrývá. Vedra zvládá v úsporných modelech, které jen podtrhují její krásu, i když si to brunetka nemyslí. „Každopádně jsem chtěla říct, že už se cítím jako balon, teda spíš medicinbal,“ popsala královna krásy z roku 2010 své pocity.

„Otáčení se stává nadlidským úkolem, zpocená jsem z něj až na zadku. No a v těch vedrech, kdy už se nedá spát, bych se nejraději svlékla z kůže,“ doplnila ještě Jitka. Pohlaví miminka sice stále tají, ale pokud by se mělo dát na babské rady, tak pod srdcem nosí chlapečka. Ti totiž podle pověry maminkám dávají krásu.

Jitka Boho pro časopis Maminka: Rozhovor

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.