Vzpoura žen proti Boho a Burešové: Proč jim tolik leží v žaludku? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Vzpoura žen proti Boho a Burešové: Proč jim tolik leží v žaludku?

Jitka Boho a Eva Burešová mají četné zkušenosti s "hejtry"
Jitka Boho a Eva Burešová mají četné zkušenosti s "hejtry" (Instagram)

Žít veřejný život je dar i prokletí. Své o tom už nějaký ten pátek ví nejen herečka a zpěvačka Eva Burešová (28), ale i modelka a zpěvačka Jitka Boho (30). Ty musí pravidelně čelit nepochopitelné kritice z řad fanoušků, a ačkoli je mnohdy mluviti stříbro a mlčeti zlato, nervy má člověk jenom jedny.

Že se člověk nezavděčí všem, je věc známá. Jaké maličkosti ale někdy dokážou lidi vyprovokovat k nelichotivým komentářům pod příspěvky známých tváří, místy hlava nebere. Taková modelka a zpěvačka Jitka Boho by mohla vyprávět.

Jitka Boho zdraví všechny čtenářky Maminky

Video se připravuje ...

„Myslím, že přestává lidi bavit vaše těhotenství (asi nejste sama) a taky vaše moudra, která stejně nejsou z vaší hlavy,“ napsala pod Jitčin instagramový příspěvek sledující. Aby tedy nespokojenou paní uspokojila, zkusila zaujmout svými kulinářskými schopnostmi. „Tak jsem teda zkusila dneska uvařit guláš, je to dost normální?“ ujišťovala se na oplátku Jitka Boho.

Její kolegyně z pěvecké show Tvoje tvář má známý hlas, též těhotná herečka a zpěvačka Eva Burešová, by za ta léta mohla z kritických komentářů postavit velmi stabilní komín. Neopodstatněnou kritiku si ale nenechává líbit a umí se ohradit.

Těhotná Eva Burešová už zná pohlaví miminka! Ale jméno je problém

Video se připravuje ...

„Jak jinak. Ukázat bříško je špatně. Nechtít ukázat je špatně. Sdílet svůj život je špatně. Chránit si soukromí je špatně. A teď mě ještě v poslední dny baví: Ukázat holé bříško je velmi, velmi, velmi špatně. Ale vytahovat pivní pupky hned, co vyjde sluníčko, je velmi v pořádku,“ nebere si servítky Eva Burešová, jak informoval web Super.cz. Překvapivé může být pro mnohé zjištění, že za nenávistnými příspěvky stojí především dámské publikum. „Tyto komentáře vedou hlavně ženy. Ženy k ženám. Od těch mám vždy nejvíce hejtů na vše,“ přiznává již naprosto nezaujatě Eva Burešová.



Přečtěte si
Dianthos
12. 7. 2022 • 16:26

Ono jde spíš o to, že všeho moc škodí. Jak píše Martin - tak dvě, tři rozdílné fotografie za celé těhotenství stačí. Člověk se rád podívá na šťastnou maminku v očekávání, ale když se na nás odevšud vykulují těhotná břicha, už to tak trochu obtěžuje. Těhotenství je intimní záležitost a s intimitou by se mělo šetřit.
Stejně tak, možná puritánsky, neuznávám kojení na veřejnosti, pokud to není opravdu nutné. Myslím, že se tím dámy ponižují na úroveň přírodních národů a naše civilizace je přece jenom poněkud jinde. Nějak nevidím důvod k "návratu na stromy".

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.