ŠUP ŠUP AKCE JITKY BOHO! Těhotná po pár týdnech vztahu? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

ŠUP ŠUP AKCE JITKY BOHO! Těhotná po pár týdnech vztahu?

Jitka Boho se 1. května pochlubila radostnou novinkou.
Jitka Boho se 1. května pochlubila radostnou novinkou. (Olga Ledyaeva/Instagram)

Modelka a Miss Jitka Boho (30) si zvolila vskutku dobré načasování! Svoje těhotenství oznámila prvního máje slovy: „První máj aneb klokan přiletí v říjnu.“ Soudě podle fotky, kde už se jí rýsuje pořádné bříško, těhotenství ani nešlo déle tajit!

Spekulace, že je Jitka Boho v požehnaném stavu, se objevily už po vysílání jednoho z dílů Tvoje tvář má známý hlas, kde si střihla duet Robbieho Williamse a Nicole Kidmanové s Denisem Šafaříkem. V bílém overalu o sobě totiž bříško dávalo znát. Oficiální oznámení ale přišlo až po pár týdnech. „Už bych to asi dlouho neskryla, a hlavně už ani nechci,“ upřesnila Jitka. 

Otcem miminka je pražský radní pro Prahu 8 Tomáš Hřebík, se kterým Boho nerandí moc dlouho. Podle zjištění eXtra.cz ještě v lednu popisovala vztah jako čerstvý a už v únoru bylo zaděláno na miminko. K Rosálce tak jistojistě přibyde další člen, podle předpovědi kartářky tentokrát chlapeček!

Jitka Boho zdraví všechny čtenářky Maminky

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.