Single matka Jitka Boho na lovu: Hledá se nový tatínek! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Single matka Jitka Boho na lovu: Hledá se nový tatínek!

Jitka Boho by se ráda stala dvojnásobnou maminkou.
Jitka Boho by se ráda stala dvojnásobnou maminkou. (Blesk)

Ačkoli modelce a zpěvačce Jitce Boho (29) vztahy nevychází, rozhodně nevěší hlavu. Stále více si však uvědomuje, že na muže svých snů nemůže čekat věčně, pokud chce svou rodinu ještě rozšířit…

Ani vztah s režisérem Matějem Liškou (44) neměl dlouhého trvání, modelka své předchozí vztahy nicméně nezatracuje. Dle svých slov si z každého vztahu odnesla něco dobrého, co ji nezastavilo v hledání toho pravého. „Na muže jsem nezanevřela, to snad ani nejde. Věřím stále v opravdovou lásku. Kdybych nevěřila, už by to bylo špatné. Chtěla bych další dítě, takže tomu musím věřit,“  svěřila se portálu Expres.cz.

Rozvedená Jitka Boho znovu singl? Svatba a bydlení s přítelem nebudou!

Video se připravuje ...

Ve svých plánech má Jitka Boho jasno - do dvou let se totiž vidí jako dvojnásobná maminka. A proč by taky ne? Dcera Rosálka již nastoupí do školy a její maminka je teprve na prahu třicítky, tudíž jsou pro ni mateřské plány stále aktuální. Jak ale sama říká, nechce nic uspěchat. Otec druhého miminka by měl být onen osudový muž, s nímž založí pevnou rodinu.

Hana Holišová poodhalila zákulisí Tváře: Čím ji rozčílila Jitka Boho?

Video se připravuje ...

Jak by po všech jejích zkušenostech měl takový muž vypadat? „Pro mě by měl být muž opravdová persona. Takový muž se vším všudy, ke kterému budu jako žena vzhlížet a moci se od něj učit celý život,“  dodává zasněně Jitka Boho.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.