Drsný útok na zamilovanou Jitku Boho: Zničila jsi našemu Lukymu život! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Drsný útok na zamilovanou Jitku Boho: Zničila jsi našemu Lukymu život!

Jitka Boho
Jitka Boho (Foto Aha! – Jan Tůma, Instagram.com)

Ráda by začala znovu. Rok po bolestném odchodu od manžela Lukáše (35) je zase zamilovaná. Radost z nového vztahu Jitce Boho Válkové (28) ale kazí rodina stále ještě jejího muže. Drsně se do ní opřela...

Ještě není oficiálně rozvedená, ale znesváření manželé už sepsali finanční vyrovnání a dohadují se na péči o dceru Rosalii (4). Modelka tak po roce všem představila muže, který ji momentálně dělá šťastnou, režiséra Matěje Lišku (43). Jenže nečekala, co přijde.

Drsná slova
„No ty vole, takovou opici sis našla. To už jsi na tom hodně blbě, ty slavná hvězdo. Akorát si zničila život našemu Lukymu...“ pustila se do ní muzikantova teta Jarmila Z. Modelka a zpěvačka, která zazářila v show Tvoje tvář má známý hlas, to ale nenechala bez odpovědi. „Milá Jarmilo, že jsme si i potykaly, když jsme byly společně na obědě i s vaším synovcem Lukášem. Nikdy bych se o nikom nevyjádřila jako vy zde,“ uvedla.

Důvody rozchodu
„Kdo komu zničil život? Vy jste s námi žila? Víte pravý důvod, proč jsem odešla? Možná byste se divila. Přeji vám a vaší rodině jen to dobré,“ dodala Boho, po které manžel chtěl, aby se po rozvodu vzdala i jeho příjmení.

 

 

Jitka Boho o novém vztahu a krachu manželství:

Video se připravuje ...

Hádky pokračují
Pravý důvod, proč jim navenek spokojené manželství nevydrželo, Jitka tají. „Jediné, co chci říct, je to, že jsme se nerozešli po první hádce, náš problém se táhl dlouho a nebylo jednoduché přiznat si konec. Vdávala jsem se s tím, že to je napořád, bohužel to nevyšlo,“ neskrývá zklamání. Dům, který si pořizovali, rychle prodali, a tak se finančně srovnali. Spory ale trvají dál. „Lukáš si nepřeje, abych dál vystupovala s písničkami, co jsme vytvořili spolu. Mrzí mě to, protože se měly objevit na nové desce a ráda je zpívám, ale to je teď passé,“ smutní.

Jitka Boho před rozvodem: Majetek rozdělen! O co ji chtěl manžel připravit?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Uivatel_5462196
12. 9. 2020 • 11:24

Toto je tajemství, které můžete použít k získání zpět svého bývalého manžela nebo přítele, Dr. Sacre jeho řešení, jak můžete získat zpět svého milence, Dr. Sacre je skvělý kouzelník a velmi čestný člověk, přivedl zpět mého bývalého milence zpět ke mně do 24 hodin a teď se navzájem tolik milujeme, Dr. Sacre je skvělé kouzelné sesilatele, se kterým si můžete promluvit o pomoc, pokud chcete svého milence zpět a máte rádi a rádi, kontaktujte Dr. Sacre na WhatsApp (+2349076034359) nebo e-mail (sacre­temple­ofpo­wer@gm­ail.co­m) k vyřešení problému se vztahem

Slečna Lore Pierre

defakto
3. 7. 2020 • 17:22

... Jitka za svůj krátký život už vystřídala spoustu chlapů , vdala se , má dceru a přesto nebyla spokojená a našla si někoho dalšího. Pokaždé je to láska na celý život a zatím to vždy skrachovalo .

aveneta
3. 7. 2020 • 09:58

Tak šeredná není jak zde uvádí "vemenozmojístarý" ale spíše neodhadla ten vztah ve svém mladém věku, kdy se vdávala a měla touhu být "celebritou" takovéto průměrné osoby často narazí....chudáci ti potomci

adam.jacques
3. 7. 2020 • 09:50

Lukáš je prej hulibrk...

libormer
3. 7. 2020 • 08:31

Ale hezká je

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.