Jitka Boho přiznala chybu: Tohle na internetu dělat neměla! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Jitka Boho přiznala chybu: Tohle na internetu dělat neměla!

Jitka Boho
Jitka Boho (Foto Aha! – Jan Tůma, Instagram.com)

Její manželství už bylo skoro na bodu mrazu, ona však dělala jako by se nic nedělo a fanouškům předkládala snímky, které neukazovaly skutečnost. Co k tomu nyní pověděla zpěvačka Jitka Boho?

„Hodně lidí vám vyčítalo, že jste na Instagram dali tedy informaci o tom, že jste se rozešli, ale předtím ten Instagram tomu vlastně vůbec nenasvědčoval, protože byl vlastně plný hezkých a zamilovaných fotek,“ sdělila Eva Decastelo Jitce Boho v pořadu Extra Host. Proč modelka dlouhou dobu hrála na fanoušky spokojený vztah s manželem, když realita byla jiná?

 „Já myslím, že to je celkově problém dnešní doby, ten Instagram a ty sociální sítě, protože si tam ten život trošku malujeme růžověji, než to skutečně je a vlastně bychom ho tak ve skutečnosti takový chtěli mít a přenášet to hezké i těm lidem dál, i když ta realita může být trošku jiná. Teď zpětně můžu říci, že to byla chyba a že už to takto nechci opakovat a chci se více zaměřit na tu realitu. Na to jak to opravdu je, protože ten Instagram vás k tomuhle trochu stáhne, k tomu prezentovat něco, co nemusí být úplně skutečné,“ pověděla Jitka Boho, která zároveň přiznala, že na nový vztah ještě není zcela připravená a potřebuje ještě nějaký čas na zahojený zlomeného srdce, zároveň ale ví, že nechce zůstat sama.

Zpěvačka Jitka Boho ukázala jak bydlí! V krásném domě se zahradou!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Uivatel_5411102
7. 3. 2020 • 18:01

www.GetMeets.com - skvělý projekt pro dospělé, kteří hledají partnera pro sex

aveneta
7. 3. 2020 • 14:21

Boho...typicky nevyzrálá osobnost a musela si tzv. natlouct čumák aby poznala o čem je život...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.