Zpívající Česká Miss Jitka Boho: Ledová královna | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zpívající Česká Miss Jitka Boho: Ledová královna

Jitka Boho
Jitka Boho (Instagram)

Oblíkla si plavky, vyrazila k vodě a hupsla do rybníka. Na tom by nebylo nic zvláštního, kdyby venku nebyl poprašek sněhu a nula stupňů. Hvězda Tváře Jitka Boho (29) propadla otužování a do ledové vody se vnořila na Vysočině.

Když se před pěti lety zjevil mezi hrstkou otužilců Jiří Langmajer (54), všichni si klepali na čelo. Ze zimního plavání se ale stal fenomén, kterému už leckdo propadl. U vody je tak letošní zimu snad víc přelidněno než v červenci. Bikiny a kulicha si u rybníčku na Vysočině vybalila i Boho, která si vzala i dozor, svou maminku. „Byla se podívat, jak se otužuji, a samozřejmě to vůbec nechápala,“ vtipkovala modelka, která předtím trénovala v ledové sprše. „Dneska to bylo mnohem lepší. Ani to tak nebolelo a rychleji jsem se zahřála, takže prostě super. A ta dobra nálada pak? To je na tom to nejlepší,“ radovala se Jitka, které teploty kolem nuly na kráse nic neubraly.

Jitka Boho o krachu manželství a novém vztahu: Seznámení díky bolesti!

Video se připravuje ...

Jitka Boho před rozvodem: Majetek rozdělen! O co ji chtěl manžel připravit?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.