Pazderková o osmé řadě Tváře: Chci lidem zpříjemnit těžkou dobu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Pazderková o účasti v 8. řadě Tváře: Chci lidem zpříjemnit těžkou dobu

To, že je Iva citlivá na jakékoliv emoce, předvedla v Tváři několikrát.
To, že je Iva citlivá na jakékoliv emoce, předvedla v Tváři několikrát. (herminapress.cz)

Vzhledem k tomu, že byla herečka Iva Pazderková (40) soutěžící v 1. řadě show Tvoje tvář má známý hlas, a poté i porotkyní řady druhé, není žádným překvapením, že nabídku na osmou řadu obdržela také. Nad odpovědí se pochopitelně nerozmýšlela dlouho.

Že jde o nabídku, která se v dnešní době kvůli uzavřeným divadlům a omezeným tvůrčím možnostem neodmítá, je zcela zřejmé. Pazderková na dobu, kdy byla součástí soutěže, vzpomíná velmi ráda. Proto ji možnost si vše ještě jednou zopakovat velice potěšila. „Byla to jedna z nejkrásnějších věcí, které jsem dělala. Když jsme tenkrát před pěti lety dělali první sérii, myslím, že jsme se toho strašně moc naučili, a to mi přijde geniální. Nakonec jsem se rozhodla, že do toho půjdu, že moc chci,“ svěřila se Pazderková webu Expres.cz.

Přestože si herečka po dobu natáčení finančně polepší, přiznala, že hlavním důvodem, proč na nabídku kývla, byl nejzásadnější účel celé show – bavit diváky. „Když je deset soutěžících, bude to o to větší zábava. Osmá řada bude výjimečná v tom, že bude s větším nadhledem a že se opravdu budeme snažit lidem zpříjemnit tu dobu, ve které se teď nacházíme, co nejvíce,“ uvedla herečka.

7 pádů Honzy Dědka dnes: Iva Pazderková o svých nevydařených manželstvích i touze po dítěti

Video se připravuje ...

Kromě Ivy Pazderkové se na scénu vrátí i herec a moderátor Petr Rychlý (55), jenž byl také jednou z hlavních hvězd první řady, a nově přibyli i modelka a zpěvačka Jitka Boho (29) spolu s hercem a moderátorem Davidem Gránským (28). Rýsuje se tím opravdu hvězdná sestava a diváci se rozhodně mají na co těšit!

Charitativní videoklip Tvoje tvář má známý hlas: Pomozte lékařům a sestřičkám!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
hanecek
14. 3. 2021 • 23:16

To je tak absurdní oznámení. Ten pořad asi dost upadá, když bere takovou šmíru!

aveneta
14. 3. 2021 • 19:54

Tam už chybí jen Godla

mord
14. 3. 2021 • 14:21

To je strašný odpad

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.