Dvakrát rozvedená Pazderková: Do třetice všeho dobrého? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Dvakrát rozvedená Pazderková: Do třetice všeho dobrého?

Iva Pazderková
Iva Pazderková (Mall.tv)

Se svým partnerem Hynkem, kterého poznala během natáčení hudební show, je herečka Iva Pazderková (40) již čtvrtým rokem. I přes dvě nevydařená manželství nevidí problém vdát se i potřetí.

Herečka se o vztahu rozpovídala v pořadu 7 pádů Honzy Dědka. „Zatím jsme se nevzali, já jsem trošku konzervativní. Mě musí nejdřív někdo požádat o ruku, abych se vdala. Navíc už jsem dvakrát rozvedená,“ prozradila herečka v talk show.

Herečka také zavzpomínala na svá předchozí nevydařená manželství. Prvním manželem Pazderkové byl herec Luboš Veselý (59). Rodiče herečky byli při prvním společném setkání překvapeni. „Luboš je stejně starý jako moje maminka. Naši byli překvapení, protože jsem jim tvrdila, že je o deset let mladší. Manželství nám vydrželo dva roky,“ přiznala Iva.

I druhé manželství s hercem, moderátorem, a především komikem Lukášem Pavláskem (42) se jí rozpadlo, a to již po pár měsících. S Pavláskem má však nadále skvělý vztah. „Seznámili jsme se na stand-upu, já byla čerstvě rozvedená a on je nesmírně inteligentní a milý člověk. Vzali jsme se, a pak jsme zjistili, že brácha se ségrou by se asi neměli brát. Byli jsme spolu tak tři měsíce. Bylo mi asi 26,“ vzpomínala herečka.

7 pádů Honzy Dědka dnes: Iva Pazderková o svých nevydařených manželstvích i touze po dítěti

Video se připravuje ...

 

S přítelem Hynkem ale konečně společnou budoucnost plánuje, nicméně se zásadním krokem ve vztahu musí přijít on. „Děti jsem si moc přála, ale zůstávala jsem v partnerství, kdy jsem na to přání zůstala sama. Teď jsem šťastná a spokojená a máme s partnerem stejné představy o budoucnosti,“ dodala Iva.

Pazderková šokuje svou postavou! A smutné okolnosti před smrtí Fialy

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
3. 1. 2021 • 20:23

Já si myslím, že stand up dělá bezvadně a jako " blbá blondýna " je fakt dobrá.Na hudební šou nekoukám, tak nevím.Kolikrát se vdá je její věc.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.