Pazderková brečí dojetím: Takový úspěch nečekala! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Pazderková brečí dojetím: Takový úspěch nečekala!

Iva Pazderková na soutěži Bikini fitness
Iva Pazderková na soutěži Bikini fitness (instagram)

V takovýhle úspěch snad ani nedoufala. Iva Pazaderková (40) alias Blbá blondýna na kulturistických závodech »urvala« senzační desáté místo. Aby také ne, když jí váha ukázala 30 kilo svalů.

„Budu šťastná i poslední. Pro mě bude výhra, když to dokážu absolvovat. Jsem šťastná už jak to je,“ nechala se Iva slyšet pár dní před závodem v soutěži Bikini fitness. Byla ale až moc skromná – na bednu to sice nestačilo, ale porazila osm soupeřek! „Máme to! Bylo nás osmnáct a my máme desáté místo. Je to sakra dobrý,“ radoval se s ní trenér Jakub Prchal.

Iva Pazderková je nejen herečka, ale také švadlena! Tohle si ušila přes noc!

Video se připravuje ...

„Byl to úžasnej zážitek, v jednu chvíli jsem myslela, že omdlím. Byly tam krásný holky, jsem šťastná, že jsme to s trenérem dokázali. Hned jsem plakala,“ popsala svoje pocity herečka a hned po závodech se běžela najíst. V tělocvičně dřela půl rok téměř denně. „Minimum sacharidů, žádné jednoduché cukry, mléčné výrobky, jím jen proteiny, jen některé druhy zeleniny. Je to velmi striktní,“ popisovala přípravu. Nejhorší bylo sedm posledních dnů. „Poslední týden zanechá následky jako jedna slušná kalbička,“ tvrdí hvězda Hudebního divadla Karlín, která měla na posledním měření 30 kilogramů svalů.

Pazderková šokuje svou postavou! A smutné okolnosti před smrtí Fialy

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.